Werkvoorbereider / Calculator bedrijfsbureau / Tekenaar

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je bezig met het hele project. Vanaf de opdracht tot het product. Je hebt contact met de klant, maakt offertes, tekeningen, maakt calculaties en doet inkopen van het materiaal. Bij opdracht leid je het project technisch. De werkvoorbereider signaleert knelpunten en technische aandachtspunten. Je bepaald de levertijd in overleg met je collega’s van de werkvoorbereiding en in de werkplaats. Je werk samen in een team van vijf werkvoorbereiders / calculators / tekenaars. In de werkplaats werken ongeveer 25 medewerkers aan verschillende projecten van staal, RVS en aluminium. Ook hebben we een lasersnijmachine waar veel onderdelen van projecten gemaakt worden.

Functie eisen

  • MBO denkniveau;
  • Technische kennis en inzicht;
  • Enige jaren praktijkervaring in de werkplaats;
  • Nauwkeurig en secuur werken;
  • Communicatief vaardig;
  • Kennis/ ervaring software: Solid Edge en Autocad;
  • Kennis/ ervaring met Janisoft is een pré;
  • Kennis/ ervaring met montage is een pré.

Wat bieden wij

Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals:

– Een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheden
– Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
– Werken met een enthousiast team
– De mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen

Wie zijn wij

Visser Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf waarbij kwaliteit in een hoog vaandel staat. Wij ontwerpen en vervaardigen plaatwerk en constructies in RVS, Staal en Aluminium. Onze kennis en ervaring op het gebied van roestvaststaalbewerking zetten wij al vele jaren in voor de realisatie van projecten en producten voor de chemie, food industrie, procesindustrie, offshore, piping, en intern transport. Begin 2019 zijn wij genomineerd als Sterkste Schakel, dit houdt in dat wij een van de meest klantvriendelijkste bedrijven zijn. Ook zijn we bezig met het bouwen van een nieuw bedrijfspand.

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider?
Stuur je CV en motivatiebrief naar:
Visser Techniek B.V.
t.a.v. afd. Personeelszaken
eb@vissertechniek.nl


Heb je nog vragen of wil je meer informatie kun je ons bellen op: 0180-631395