Zelfstandige HBO Directie-Assistent (24 uur)

Wie zoeken wij
In de rol van directie-assistent ben je 24 uur per week verantwoordelijk voor het creëren van overzicht, ondersteunen en ontzorgen van de directie. Daarnaast ben je bezig met marketing en coördineert KAM werkzaamheden. Oftewel, een functie met veel afwisseling en ruimte om zaken naar je toe te trekken. 

Wat vragen wij
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, eventueel een opleiding tot directie secretaresse, management/office assistent of office manager gevolgd en/of ervaring in een vergelijkbare job. Computer vaardig (Microsoft Office), kennis van WordPress is een pré. Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en bent goed in staat om zelfstandig en projectmatig te werken. Je bent nauwkeurig, laat niets aan het toeval over en bent zeer oplossings- en resultaatgericht. Betrouwbaarheid is voor jou cruciaal en je zal te allen tijde je integriteit bewijzen. Als laatste bezit jij ook een gezonde dosis assertiviteit, ben je self-supporting en regelmatig de vraag of het verzoek al voor.

Wat bieden wij
Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals:
● Een uitdagende baan bij een dynamisch bedrijf in een gloednieuw pand;
● Je werkt in een klein team met leuke collega’s;
● Diverse personeelsuitjes en traktaties verspreid over het jaar;
● Een goed salaris passend bij ervaring en opleiding;
● De mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen;
● Uitzicht op een vast contract;
● Doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?
Geen dag zal hetzelfde zijn en dat is iets wat jij juist heerlijk vindt. Je vindt het belangrijk je te verdiepen, zodat je breed inzetbaar bent op alle geplande en ongeplande werkzaamheden.

Herken jij jezelf als je dit leest? Ben je beschikbaar op de dinsdag en vrijdag? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Directie-Assistent!

Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Directie (e.vandenberg@vissertechniek.nl)