HR-adviseur (parttime)

HR-adviseur Visser Techniek (parttime; 4 of 5 ochtenden; tijden bespreekbaar)
Salarisindicatie € 3.000,– / € 3.800,– op fulltime basis

Ben jij op zoek naar een inhoudsvolle zelfstandige parttime baan als HR-adviseur? Dan heb je hem nu gevonden!

Visser Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam Nesselande met een fijn team van 35 vaste werknemers.

Bij Visser Techniek is de HR-adviseur een belangrijke speler in het bedrijfsproces. Je werkt intensief samen met de Senior HR-adviseur, jullie zijn ons HR-team. Jullie weten wat er op de werkvloer speelt, wat de doelstellingen zijn en samen helpen jullie het management vanuit HR-expertise om deze te realiseren. Je bent voor het management de sparringpartner en adviseur voor tactische vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie.

Na een inwerkperiode verwachten we dat je zelfstandig kunt opereren en kunt bijdragen aan het succes van het HR-team.

Jouw werkzaamheden

Dagelijks Je bent het dagelijkse zichtbare aanspreekpunt voor het HR-team voor het management en de medewerkers.

Strategisch Je bent in staat om heldere en bruikbare adviezen te verstrekken om zo de werkomgeving te verbeteren en problemen op te lossen. Je hebt een signalerende rol en doet verbetervoorstellen.

Uitvoerend Je voert samen met de Senior HR-adviseur de functioneringsgesprekken en je woont maandelijks het afdelingsoverleg van de diverse afdelingen bij. Je speelt een rol in de verzuimbegeleiding (o.a. wet Poortwachter) en je regelt (mede) de personeelsuitjes en de cadeaus voor Pasen, Sint en Kerst.

Ondersteunend Een ander belangrijk aspect van je functie is het uitvoeren van verschillende administratieve taken. Je houdt nauwgezet personeelsdossiers en contracten bij in ons personeelsregistratiesysteem Buddee, waardoor de organisatie kan vertrouwen op nauwkeurige en up-to-date informatie. Je houdt tevens het verzuim en de verlofdagen in de gaten en onderhoudt contact met UWV, KMU en andere instanties.

Bij voorkeur heb je affiniteit met salarisadministratie. Deze administratie wordt verzorgd door Buddee, maar het is een pre als je inhoudelijk hier iets aan toe kunt voegen.

Je houdt de meer- en minderwerkuren bij en verstrekt die op tijd aan Buddee. Dit doe je in samenwerking met de financieel administratief medewerkster.

Naast al deze werkzaamheden ondersteun je en zal je ook sparringpartner zijn voor de directie assistent op diverse gebieden, zoals veiligheid en organisatie.

Werkplezier Je ondersteunt en begeleidt onze medewerkers op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim, mobiliteit, groei en ontwikkeling, zodat zij steeds met plezier aan het werk zijn.

Werving Ook speel je een rol in het wervingsproces. In overleg met de directie assistent stel je aantrekkelijke vacatureteksten op, selecteer je zorgvuldig geschikte kandidaten, voert  doelgerichte sollicitatiegesprekken en houdt de administratie hiervan bij.

Opleiding Je neemt de coördinatie op je van verschillende opleidings- en ontwikkelingsinitiatieven. Hierbij staat het stimuleren van de professionele groei van medewerkers centraal. Ook het aanvragen van diverse subsidies op het gebied van scholing behoort tot jouw taak.

Begeleidend Je begeleidt onze jonge stagiaires die bij Visser Techniek hun opleiding krijgen en onderhoudt contact met hun schoolbegeleiders.

Tot slot zal je ervoor moeten zorgen dat alle activiteiten in lijn zijn met de CAO Metaal & Techniek (kleinmetaal) en de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en personeelszaken.

Wat wij bieden

 • Parttime baan voor 5 ochtenden in de week (vroeg starten of tijdens schooltijden geen probleem; uren in overleg)
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid om je baan zelf vorm te geven
 • Een leuk en gezellig team
 • Een mooie werkplek in een nieuw kantoor
 • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
 • Naar rato 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen


Wat wij vragen

 • Goede kennis van HR-processen en wet- en regelgeving op hbo-niveau
 • Zelfstandigheid en een proactieve houding
 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol
 • Uitstekende communicatie- en organisatorische vaardigheden
 • Een hands-on mentaliteit en een gezonde dosis humor


Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct! Heb je misschien nog wat vragen? Schroom niet om te bellen naar 01806 – 31 395 of te mailen naar hr@vissertechniek.nl. Of kijk op onze website www.vissertechniek.nl, Facebookpagina of Insta om sfeer te proeven.

Visser Techniek B.V. – Benno Premselastraat 99 – Rotterdam – 01806 31 395 – www.vissertechniek.nl