Certificering

vca_logo

Visser Techniek is VCA gecertificeerd.

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Voor wie?

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Alle medewerkers van Visser Techniek  zijn in het bezit van een Basisdiploma VCA (B-VCA)  of het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA).

Dit diploma laat zien dat wij de kennis bezitten van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. Wij kunnen veilig werken en houden rekening met het milieu en de gezondheid van onszelf, medewerkers waaraan leiding wordt gegeven en anderen.

CE-Logo

NEN-EN 1090-1

CE-markering  voor constructieve stalen en aluminium onderdelen

Per 1 juli 2014 is het, in het kader van de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1, wettelijk verplicht voor stalen en aluminium constructiedelen die belasting dragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU een CE-verklaring op te stellen.

Deze CE-verklaring mag uitsluitend worden opgesteld, als het bedrijf door een aangemelde (externe) instantie gecertificeerd is op de EN 1090-1.

Visser Techniek heeft deze NEN-EN 1090-1 certificering sinds 2023.

EN-10204-2410-D-427

Interne bevoegdheid tot het her-waarmerken van keuringsdocumenten en materialen in de fabriek.

Visser Techniek is sinds 22 maart 2024 hiertoe bevoegd.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?