Stalen puien

De vele mogelijkheden voor een stalen pui

Een stalen pui geeft uw woning, winkel of bedrijf een mooie en strakke uitstraling. Bij Visser Techniek kunnen we al uw stalen puien maken. We maken gebruik van verschillende profielen om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen. Met onze profielen kunt u dus alle kanten uit. Visser Techniek maakt stalen puien op maat en brandwerende puien. Ook op het gebied van kleur kunt u kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte stalen pui? En heeft u met spoed een stalen pui nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Verschillende profielen

Bij Visser Techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. De profielen kunnen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden worden toegepast. Doorgaans gebruiken wij één van de volgende profielen:

  • Jansen Profiel
  • Forster
  • Andere profielen

De eerste twee profielen zijn in vele vormen en maten en met allerlei verschillende specificaties te leven. Wij kunnen ook andere profielen voor u modificeren. Wanneer u een ander profiel voor uw stalen pui wenst, neemt u contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u dan meer over de mogelijkheden.

Stalen puien op maat en brandwerende puien

Bij Visser Techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van stalen puien. Als u wilt, komen we bij u op locatie inmeten en denken we mee over uw wensen. Daarna maken we het ontwerp en bespreken we dit met u. Vervolgens gaan we aan de slag om de constructie te bouwen en monteren we hem op de locatie. Wij kunnen al uw puien ook in een brandwerende uitvoering voor u fabriceren. Er zijn speciale profielen en materialen die we hiervoor gebruiken. Zo beschikt u over een veilig en mooi stalen product van hoge kwaliteit.

Stalen puien met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoedleveringen te doen. Het kan gaan om een stalen pui binnen, een stalen pui buiten, een stalen pui voor een uitbouw of een stalen pui voor een overkapping. Wat voor een pui van staal u ook nodig heeft, onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking. In ons uitgebreide machinepark maken ze de stalen pui die voldoet aan uw wensen. Heeft u met spoed een stalen pui nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over stalen puien? Wilt u een stalen pui laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons gerust op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?