Stalen puien

Met onze profielen kunt u alle kanten uit

Bij Visser Techniek kunnen we ook al uw stalen puien maken. Wij maken gebruik van verschillende profielen om zo aan al uw wensen te kunnen te voldoen. De profielen kunnen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden toegepast worden.

Profielen

Bij Visser Techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. Doorgaans gebruiken we een van de volgende profielen.

–          Jansen Profiel

–          Forster

Deze profielen zijn in vele vormen en maten te leveren. Met allerlei verschillende specificaties.

Ook is het mogelijk om een ander profiel voor u te modificeren.

Stalen puien op maat

Bij Visser Techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van stalen puien. We kunnen bij u op locatie komen inmeten en met u meedenken over uw wensen. Nadat we ons ontwerp gemaakt en met u besproken hebben, kunnen we aan de slag om de constructie te bouwen, waarna wij hem op locatie kunnen monteren.

Brandwerende stalen puien

Wij kunnen al uw puien ook in een brandwerende uitvoering voor u fabriceren. Er zijn speciale profielen en materialen die we hiervoor kunnen gebruiken. Deze puien zijn esthetisch niet anders dan niet-brandwerende puien.

Stalen puien met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoed leveringen te doen. Wilt u weten hoe snel? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten over stalen puien en Visser Techniek?

Wilt u meer weten over Visser Techniek en stalen puien? Onze medewerkers helpen u graag (contact ).