RVS platen

RVS platen van de hoogste kwaliteit

Voor uw RVS platen komt u naar Visser Techniek. RVS is een materiaal dat een groot aantal voordelen en vele verschillende toepassingen kent. De vakkundige medewerkers van Visser Techniek zijn ervaren in het werken met RVS platen en zijn goed opgeleid om RVS platen van de hoogste kwaliteit te leveren. In ons uitgebreide machinepark maken we RVS platen op maat en ook een RVS hek, RVS balustrade of trap maken we naar uw wens. We vertellen u graag meer over RVS platen, de voordelen en de toepassingen.

De voordelen van RVS

RVS staat ook bekend als roestvrij of roestvast staal. Dit materiaal zorgt voor een fraaie, exclusieve uitstraling en kan bovendien op veel verschillende manieren worden gebruikt. Daarnaast is een RVS hekwerk:

  • Exclusief
  • Roestvrij
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stevig

RVS platen op maat

Wilt u uw RVS platen op maat laten maken? De werkplaats van Visser Techniek is zo ingericht dat wij ze in vrijwel elke gewenste maat en vorm kunnen leveren. Bovendien kunnen we direct eventuele bewerkingen op de RVS platen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan RVS lassen, boren, buigen, walsen, frezen en tappen. Voor de constructies die we ontwerpen gebruiken we een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen we heel nauwkeurig ontwerpen volgens uw wensen. Dit ontwerp construeren we vervolgens met veel precisie.

Verschillende toepassingen van RVS platen

RVS platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele bedrijfs-, scheepvaart- en woningconstructies. Daarnaast zijn er nog vele andere toepassingen voor deze platen. Denk bijvoorbeeld aan een hekwerk van RVS of een RVS balustrade of trap. Wilt u graag een RVS hekwerk op maat? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een balustrade op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met Visser Techniek

Bent u op zoek naar RVS platen op maat? Of heeft u vragen over de verschillende toepassingen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?