Constructiewerk

Visser Techniek al jaren een begrip in het constructiewerk. Wij zijn in staat, door onze combinatie van vakmanschap en ons specialisme op het gebied van constructiewerk, uw vraag te vertalen naar het meest optimale ontwerp voor uw constructiewerk.

Daarbij komt dat Visser Techniek een machinepark heeft dat alle noodzakelijke bewerkingen op verschillende materialen kan uitvoeren om aan u het juiste constructiewerk op te kunnen leveren.

De mogelijkheden van constructiewerk

Of het nu gaat om een Frans balkonhek, een opslagbunker, een geluidsisolerende omkasting of producten in de waterbeheersing wij kunnen dit constructiewerk voor u maken. In overleg met onze medewerkers kunnen ontwerpen gemaakt worden.

Speciaal constructiewerk

Wij vinden het een uitdaging als het constructiewerk verder gaat dan alleen koker en balkstaal! Bij dit speciale constructiewerk kunnen wij u bijstaand van ontwerp, de keuze van de materialen, de productie, tot aan transport. Bij ons is de continuïteit in het productieproces van constructiewerk gewaarborgd. Daarbij zijn allerlei conserveringen met betrekking tot constructiewerk ook mogelijk.

De voordelen van constructiewerk door Visser Techniek

  • Kennis van constructies
  • Advies
  • Hulp bij ontwerp
  • De combinatie met onze plaatwerkafdeling

Vragen over constructiewerk

Heeft u vragen over leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

 

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?