Metaal hekwerk

Een metalen hek is een echte sfeerbepaler

Een metalen hekwerk bij uw woning of kantoor bepaalt in grote mate het aangezicht. Zo’n hekwerk in uw tuin dat van metaal gemaakt is, heeft dan ook grote invloed op de sfeer. Het geeft uw woning of kantoor een moderne, industriële uitstraling of juist een authentieke, rustige beleving. Een hek van metaal heeft vele voordelen. Zo is het zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden. Visser Techniek maakt graag het metalen hek dat bij u past. Lees verder en zie hoe wij een hek van metaal voor u op maat maken.

Metalen hekwerk op maat laten maken

Wilt u het hekwerk in uw tuin van metaal laten maken? Of is er een andere plek waar u uw metalen hek wilt plaatsen? In ons uitgebreide machinepark werken de vakkundige medewerkers van Visser Techniek graag aan het hekwerk van metaal dat voldoet aan uw specifieke wensen. Er zijn legio mogelijkheden. Om een metalen hek naar uw smaak te realiseren, kunnen we bij Visser Techniek:

  • met u meedenken bij het ontwerp van uw metalen hekwerk;
  • het hekontwerp uitwerken op 3D werktekeningen;
  • ter plekke uw metalen hekwerk inmeten;
  • zaken zoals een aandrijfmotor of brievenbus in uw metalen hekwerk integreren;
  • het gemaakte metalen hekwerk ter plaatse leveren en monteren.

Verschillende soorten hekwerk van metaal

In ons uitgebreide, moderne machinepark zijn de ervaren medewerkers van Visser Techniek in staat om heel uiteenlopende metalen hekwerken voor u te ontwerpen, construeren en op locatie te plaatsen. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om een metalen poorthek, een metalen balkonhek of een metalen sierhekwerk op maat. Welke uitstraling uw metalen hekwerk krijgt, is afhankelijk van het ontwerp. Visser Techniek biedt talloze mogelijkheden voor verschillende metalen hekwerken. Zo creëren we de sfeer die u in gedachten heeft. We kunnen het hekwerk van metaal in uw tuin plaatsen, maar ook een andere plek is mogelijk. Onze deskundige medewerkers helpen u graag de juiste keuzes te maken voor uw metalen hek.

Exclusief design voor uw metalen hekwerk

Bent u op zoek naar een heel bijzonder metalen hekwerk? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën uit te werken tot een prachtig eindproduct met een exclusief design. Onze goed opgeleide medewerkers met vele jaren ervaring helpen u graag om de plannen voor uw unieke metalen hek te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen om uw exclusieve design werkelijkheid te laten worden? Neem dan snel contact op met onze vakkundige medewerkers.

Metalen hekwerk nodig? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over een metalen hekwerk? Of wilt u een hekwerk in uw tuin van metaal laten maken? Visser Techniek maakt graag uw metalen hek op maat. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 010 – 261 43 10, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?