Metaal hekwerk

Metalen hekwerken zoals u in gedachten had

Een metalen hekwerk  buiten uw woning of kantoor heeft grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Het metalen hekwerk kan uw woning of kantoor een moderne uitstraling geven, maar uiteraard  kan dit metalen hekwerk ook een authentieke of rustieke uitstraling hebben. Dit  metalen hekwerk is zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden.

Welke uitstraling u krijgt is afhankelijk van het ontwerp. Er zijn bij Visser Techniek legio mogelijkheden voor verschillende  metalen hekwerken om zo de sfeer te creëren die u in gedachten heeft.

 Verschillende soorten metalen hekwerk

Visser Techniek is in staat om uiteenlopende  metalen hekwerk voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het kan hier gaan om een metalen poorthek, een metalen balkonhek of een (sier) metalen hekwerk op maat

Het enige wat u hoeft te doen is samen met de deskundige medewerker van Visser Techniek het juiste metalen hekwerk voor de juiste locatie uit te kiezen.

Exclusieve design metalen hekwerk

Op zoek naar bijzondere metalen hekwerk? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct. Onze ervaren medewerkers zullen u helpen uw plannen te realiseren.

Metalen hekwerk op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden vele mogelijkheden bij Visser Techniek. Zo kunnen wij bij Visser Techniek:

  • met u meedenken bij het ontwerp van uw metalen hekwerk,
  • het hekontwerp uitwerken op werktekeningen (3D),
  • ter plekke uw metalen hekwerk inmeten,
  • zaken zoals een aandrijfmotor of brievenbus in uw metalen hekwerk integreren,
  • het gemaakte metalen hekwerk ter plaatse leveren en monteren.Heeft u vragen over  metalen hekwerk, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

Vragen over metalen hekwerk

Heeft u vragen over metalen hekwerken dan kunt u contact opnemen met Visser Techniek, onze medewerkers helpen u vrijblijvend.