Agentor

Agentor profielen

Agentor profielen zijn verschillende soorten profielen die voor verschillende soorten constructie werken kunnen worden gebruikt. Het gaat meestal om het bouwen van ramen, kozijnen, deuren en/of puien.

(Niet) geïsoleerd Agentor profiel

Afhankelijk van waar het profiel gebruikt gaat worden kan er voor gekozen worden uit wel of niet geïsoleerd. De isolatie wordt verwerkt in het profiel zodat u niets verliest van de kwaliteit of aanzicht van het profiel. De geïsoleerde vorm van het profiel ziet er precies hetzelfde uit als de niet-geïsoleerde vorm.

Brandwerende Agentor profielen

Er zijn ook meerdere Agentor Profielen die brandwerend zijn. Staal heeft een veel hogere smelttemperatuur dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium. Hierdoor is dit het perfecte materiaal om een goede brandwerende constructie mee te maken.

Renovatie met Agentor profielen

Er zijn ook profielen die gebruikt kunnen worden in de renovatie van oudere gebouwen. Het zijn slanke profielen die bijna altijd passen op de plaats van het oude zetwerk. Hierbij is het ook mogelijk om alle klassieke typen beweegbare delen zoals smalle draai-, stolp-, kiep- of uitzetramen te realiseren. Zo blijft de authentieke sfeer in takt terwijl er wel gebruik wordt gemaakt van de nieuwste vormen van isolatie.

Agentor profielen op maat

Bij Visser Techniek kunnen wij voor u uw ramen, kozijnen, deuren en puien op locatie inmeten. Vervolgens kiezen we in overleg het profiel dat we gaan gebruiken, om vervolgens met de constructie te starten. Na productie kunnen we de profielen op locatie komen monteren.

Vragen over Agentor Profielen bij Visser Techniek

Heeft u vragen over Agentor profielen bij  Visser Techniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.