Stalen trap

Zeer ervaren met metaal en allerlei toepassingen

Stalen staat bekend om zijn kenmerken als een licht en stijf metaal dat niet corrodeert. Hierdoor is het goed toe te passen voor gebruik binnen- en buitenshuis. Bij Visser Techniek zijn we ondertussen zeer ervaren met metaal en kennen alle toepassingen.

Bij gebruik van een stalen trap blijft de uitstraling van het materiaal behouden. Dat zorgt voor een exclusief effect. De stalen trap krijgt een laagje verf of zink, om er voor te zorgen dat de trap zonder te veel onderhoud goed blijft. Daarnaast is een stalen trap vooral duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten trappen in staal

Een stalen trap laat zich prima combineren met hout, natuursteen of glas. Visser Techniek past staal toe in vrijwel alle vormen, met de stalen wenteltrap als meest exclusieve creatie. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat we graag met staal aan de slag gaan. Visser Techniek is in staat om uiteenlopende stalen trappen voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige wat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker de juiste stalen trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

Stalen Steektrap

De stalen steektrap oftewel rechte trap. Is goed te combineren met andere trapvormen. Vaak voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

Stalen Spiltrap

De stalen spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. Is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen.

Stalen Wenteltrap

De stalen wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Verschil met de stalen spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

Stalen Kwartstrap

De kwarttrap heeft 1 of meerdere verdreven gedeelten. De stalen trap is toe te passen met enkel verdreven gedeelte (boven en onderkwart) maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrap gedeelte.

Stalen trap op maat laten maken bij Visser techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze stalen trappen en stalen leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar: info@vissertechniek.nl

Vragen over stalen trappen

Heeft u vragen over stalen trappen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies