Stalen trap

Zeer ervaren met metaal en allerlei toepassingen

Staal staat bekend om zijn kenmerken als een licht en stijf metaal dat niet corrodeert. Hierdoor is het goed bruikbaar binnen- en buitenshuis. Bij Visser Techniek zijn we zeer ervaren met metaal en kennen we alle toepassingen.

Bij gebruik van een stalen trap blijft de uitstraling van het materiaal behouden. Dit zorgt voor een exclusief effect. De stalen trap krijgt een laagje verf of zink om ervoor te zorgen dat de trap zonder te veel onderhoud goed blijft. Daarnaast is een stalen trap vooral duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten trappen in staal

Een stalen trap laat zich prima combineren met hout, natuursteen of glas. Visser Techniek past staal toe in vrijwel alle vormen, met de stalen wenteltrap als meest exclusieve creatie. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat we graag met staal aan de slag gaan. Visser Techniek is in staat om uiteenlopende stalen trappen voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige dat u hoeft te doen, is samen met onze deskundige medewerker de juiste stalen trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

Stalen steektrap

De stalen steektrap oftewel rechte trap is goed te combineren met andere trapvormen en is vaak voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

Stalen spiltrap

De stalen spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. De stalen spiltrap is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen.

Stalen wenteltrap

De stalen wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Het verschilt met de stalen spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

Stalen kwarttrap

De kwarttrap heeft 1 of meerdere verdreven gedeelten. Deze stalen trap is toe te passen met een enkel verdreven gedeelte (boven en onderkwart), maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrapgedeelte.

Stalen trap op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze stalen trappen en stalen leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar info@vissertechniek.nl

Vragen over stalen trappen

Heeft u vragen over stalen trappen, neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?