Stalen ramen en kozijnen

Profielen, geïsoleerd en thermisch

Bij Visser Techniek kunnen we ook al uw stalen ramen en kozijnen maken. Wij maken gebruik van verschillende profielen om zo aan uw wensen te kunnen voldoen. De profielen kunnen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden geleverd worden.

Stalen puien

Deze constructies zijn een hele goede oplossing om stalen puien mee te maken. De profielen zorgen voor elegante constructies die veel licht door laten. Zo kunt u uw binnen en buitenruimtes vloeiend in elkaar laten overlopen.

Profielen

Bij Visser Techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. Doorgaans gebruiken we een van de volgende profielen.

–          Jansen Profiel

–          Forster

Deze profielen zijn in vele vormen en maten te leveren. Met allerlei verschillende specificaties.

Ook is het mogelijk om een profiel voor u te modificeren. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Stalen ramen en kozijnen op maat

Bij Visser Techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van stalen ramen en kozijnen. We kunnen bij u op locatie komen inmeten en met u meedenken over uw wensen. Nadat we ons ontwerp gemaakt en met u besproken hebben, kunnen we aan de slag om de constructie te bouwen, waarna wij hem op locatie kunnen monteren.

Stalen ramen en kozijnen met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoedleveringen te doen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Meer weten over stalen ramen en kozijnen en Visser Techniek

Wilt u meer weten over Visser Techniek en stalen ramen en kozijnen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.