Stalen ramen en kozijnen

Stalen ramen en kozijnen

Stalen ramen geven uw woning of bedrijf een strakke uitstraling. Bij Visser Techniek maken we al uw stalen ramen en kozijnen. Wij maken zowel stalen ramen voor buiten als binnen. Door het gebruik van verschillende profielen kunnen we aan al uw wensen voldoen. De profielen zorgen voor elegante constructies die veel licht doorlaten. Zo kunt u uw binnen- en buitenruimtes vloeiend in elkaar laten overlopen. Met de constructies kunnen ook stalen puien gemaakt worden. De mogelijkheden zijn legio. Laat daarom uw stalen ramen op maat bij Visser Techniek maken.

Profielen, geïsoleerd en thermisch

Bij Visser techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. We leveren profielen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden. Doorgaans gebruiken wij één van de volgende profielen:

  • Jansen Profiel
  • Forster
  • Andere profielen

De eerste twee profielen zijn in vele vormen en maten en met allerlei verschillende specificaties te leven. Wij kunnen ook andere profielen voor u modificeren. Wanneer u een ander profiel voor uw stalen ramen wenst, neemt u contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u dan meer over de mogelijkheden.

Stalen ramen op maat laten maken

Bij Visser techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van stalen kozijnen en ramen. Deze kunt u op maat laten maken. Wij komen graag bij u op locatie inmeten en denken met u mee over uw wensen. Nadat we het ontwerp gemaakt hebben, bespreken we het met u. Vervolgens gaan onze vakkundige medewerkers in ons uitgebreide machinepark aan de slag om de constructie te bouwen. Daarna monteren we deze op locatie.

Stalen ramen met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoedleveringen te doen. Dit kan zowel bij stalen ramen binnen als buiten. Wij kunnen nieuwe stalen ramen plaatsen, maar we kunnen ook stalen ramen vervangen. Onze vakmensen hebben veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking. Neem bij een spoedlevering contact op met onze medewerkers en zij onderzoeken met u de mogelijkheden.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over stalen ramen? Of wilt u stalen ramen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?