Leuningen

Stalen, RVS of aluminium leuningen hebben een belangrijke invloed op de sfeer en uitstraling van uw pand. De leuningen van Visser Techniek zijn makkelijk schoon te houden en duurzaam.

Onze leuningen kunnen een moderne, desgewenst zelfs industriële uitstraling aan uw woning geven. Uiteraard kunnen onze leuningen ook een authentieke of rustieke uitstraling hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden voor leuningen bij Visser Techniek.

Verschillende systemen voor leuningen

De meeste systemen voor leuningen zijn toe te passen op de verschillende typen trappen. Het leuningsysteem bestaat uit balusters, knieregels en handleuningen, die allen naar wens gekozen kunnen worden. Onze medewerkers kijken graag met u mee naar wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen.

De balustrade

De balustrade wordt meestal gemaakt in lijn met het trapleuningsysteem. De balustrade is leverbaar in verschillende materialen. Graag adviseert Visser Techniek u als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een reeds bestaande trap.

Losse trapleuningsystemen

Het losse leuningsysteem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuning. Dit systeem past op iedere spiltrap ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De trapleuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

Leuningen op maat

Wij maken de leuningen vakkundig naar wens en op maat. Dit doen wij door eerst de leuningen te ontwerpen in een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hierna worden de leuningen met zeer grote nauwkeurigheid door onze ervaren medewerkers voor u geproduceerd. Bij deze productie van leuningen maken wij slechts gebruik van hoogwaardige materialen.

Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.


Vragen over leuningen

Heeft u vragen over leuningen en of wij uw wens kunnen verwezenlijken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?