Stalen buizen

Wij voeren alle gewenste modificaties en bewerkingen uit

Visser Techniek is uw leverancier van stalen buizen en andere stalen toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op staal.

Staal wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosiebestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen ervoor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor stalen buizen

Stalen buizen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken, zoals bijvoorbeeld bij professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Daarnaast kunnen stalen buizen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Stalen buizen op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn stalen buizen op (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de stalen buizen. Denkt u hierbij onder andere aan lassen, boren of buigen.

Vragen over stalen buizen?

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies? Neemt dan zeker contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?