Aluminium

Aluminium: vormbaar, licht, slijtvast en corrosie bestendig

Aluminium is de afgelopen decennia een steeds gewilder en belangrijker metaal geworden in onze maatschappij. Waar aluminium door zijn unieke eigenschappen: vormbaarheid, licht, slijtvast en bestendig tegen corrosie, in het verleden slechts intensief gebruikt werd in de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie, wordt aluminium hedendaags voor veel meer doeleinden gebruikt.

Wat de gebruiksdoeleinden van het aluminium ook moge zijn, voor onze organisatie heeft aluminium al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om nagenoeg al uw aluminium ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige aluminium producten. Deze kwalitatief hoogwaardige aluminium producten, in alle maten en vormen, kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gelast, getransporteerd en geplaatst worden door een groot gedeelte van heel Nederland.

Verschillende aluminium producten en/of diensten van Visser Techniek

Onze medewerkers kunnen aan (nagenoeg) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om aluminium lasersnijden of aluminium vormen gaat. Of om grote aluminium producten gaat, zoals een aluminium luifel voor een winkel, industriële producten zoals een aluminium trechter voor de voedingsmiddelen industrie of een aluminium verwarmingsplaat. Of het lasersnijden van zeer kleine aluminium producten (denk bijvoorbeeld aan een aluminium visitekaartje). Wij kunnen dit allemaal in aluminium uitvoeren.

Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw aluminium ontwerp een geheel uniek aluminium product te maken. Voor specifieke vragen/opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een beeld hebben wat wij dan allemaal voor u kunnen betekenen klik dan op één van de onderstaande links.

Voor specifieke vragen/opmerkingen, of voor een op maat gemaakte offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.