Aluminium

Aluminium: vormbaar, licht, slijtvast en corrosie bestendig

Aluminium is de afgelopen decennia een steeds gewilder en belangrijker metaal geworden in onze maatschappij. Waar aluminium door zijn unieke eigenschappen (vormbaarheid, licht, slijtvast en bestendig tegen corrosie) in het verleden slechts intensief gebruikt werd in de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie wordt aluminium hedendaags voor veel meer doeleinden gebruikt.

Wat de gebruiksdoeleinden van het aluminium ook moge zijn, voor onze organisatie heeft aluminium al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om nagenoeg al uw aluminium ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige aluminium producten. Deze kwalitatief hoogwaardige aluminium producten (in alle maten en vormen) kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gelast, getransporteerd en geplaatst worden.

Verschillende aluminium producten en/of diensten van Visser Techniek

Onze medewerkers kunnen aan (nagenoeg) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om aluminium lasersnijden of aluminium vormen gaat, of om grote aluminium producten, zoals een aluminium luifel voor een winkel, industriële producten zoals een aluminium trechter voor de voedingsmiddelenindustrie of een aluminium verwarmingsplaat. Wij kunnen dit allemaal voor u in aluminium uitvoeren. Ook voor het lasersnijden van zeer kleine aluminium producten (denk daarbij bijvoorbeeld aan een aluminium visitekaartje) kunt u bij ons terecht.

Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw aluminium ontwerp een geheel uniek aluminium product te maken. Wilt u een beeld hebben van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, klikt u dan op één van de onderstaande links:

Voor specifieke vragen/opmerkingen, of voor een op maat gemaakte offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?