Machinebouw

Metaal op maat en onderdelen voor machines

Visser Techniek maakt en bewerkt voor u alle soorten metaal op maat. We kunnen voor uw machines onderdelen maken en zo ondersteuning bieden aan uw machinebouw. Zoals bij al onze producten zorgen we ervoor dat de onderdelen goed op maat en van de hoogste kwaliteit zijn. Of het nu gaat om een klein onderdeel of bijvoorbeeld om een gehele beplating van uw machines, Visser Techniek kan het voor u maken.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

De voordelen van machinebouw bij Visser Techniek

Visser Techniek helpt u graag om onderdelen voor uw machines te maken. Onze werkvoorbereiders staan voor u klaar om alle mogelijkheden die Visser Techniek kan leveren te bespreken. Het maakt daarbij niet uit voor welke machine u onze expertise inroept. Wanneer u uw machinebouw door Visser Techniek laat uitvoeren, geniet u van de volgende voordelen:

  • Lage kosten
  • Uitgebreid machinepark
  • Vakkundige medewerkers
  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Snelle levertijd

Machinebouw op maat

Visser Techniek biedt machinebouw aan klanten die werken in uiteenlopende gebieden, zoals professionele woning- bedrijfs- en scheepvaartconstructies en de agrarische machinebouw. De diversiteit aan machines is dan ook enorm. Onze machinebouw is vooral gericht op ondersteuning en het bewerken van metaal op maat. Heeft u een specifiek onderdeel nodig, dan kunnen we dat heel nauwkeurig namaken of ontwerpen met ons 3D-tekenpakket. Vervolgens construeren wij het met precisie in ons moderne machinepark.

Kennis, ervaring en kwaliteit

Visser Techniek is uitgerust met de kennis en ervaring om de benodigde onderdelen voor uw machines te ontwerpen. Wij denken met u mee en leveren de beste oplossing. Al onze leveringen zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u snel weer volledig gebruik kunt maken van uw apparaat. Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen als het gaat om machinebouw? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over machinebouw? Of wilt u (een onderdeel van) uw machine door ons laten bouwen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?