Machinebouw

Metaal op maat en onderdelen voor machines

Wanneer het gaat om machinebouw staat Visser Techniek voor u klaar. Wij bewerken metaal op maat of bieden ondersteuning aan machinebouw. Dit betekent dat wij voor uw machines onderdelen maken. Zoals bij al onze producten, zorgen we ervoor dat ze goed op maat en van de hoogste kwaliteit zijn. Of het nu gaat om een klein onderdeel of een hele nieuwe beplating van uw machines, Visser Techniek maakt het voor u. Wilt u weten wat we als machinefabrikant voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van machinebouw bij Visser Techniek

Visser Techniek helpt u graag om de benodigde onderdelen voor uw machines te maken. Of het nu gaat om metalen platen of specifieke machineonderdelen. Het maakt niet uit voor welke machine u onze expertise inroept, wij maken het voor u. Wanneer u uw machinebouw door Visser Techniek laat uitvoeren, geniet u van de volgende voordelen:

  • Lage kosten
  • Uitgebreid machinepark
  • Vakkundige medewerkers
  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Snelle levertijd

Machinebouw op maat

Visser Techniek biedt machinebouw aan klanten die werken in uiteenlopende gebieden, zoals professionele woning- bedrijfs- en scheepvaartconstructies en de agrarische machinebouw. De diversiteit aan machines is dan ook enorm. Onze machinebouw is vooral gericht op ondersteuning en het bewerken van metaal op maat. Heeft u een specifiek onderdeel nodig, dan kunnen we dat heel nauwkeurig namaken of ontwerpen in ons 3D tekenpakket. Vervolgens construeren wij het met precisie in ons moderne machinepark.

Kennis, ervaring en kwaliteit

Visser Techniek is uitgerust met de kennis en ervaring om de benodigde onderdelen voor uw machines te ontwerpen. Wij denken met u mee en leveren de beste oplossing. Al onze leveringen zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u snel weer volledig gebruik kunt maken van uw apparaat. Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen als het gaat om machinebouw? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over machinebouw? Of wilt u (een onderdeel van) uw machine door ons laten bouwen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?