Staal

Staal bij Visser Techniek

Wat de gebruiksdoeleinden van het staal ook moge zijn, voor onze organisatie hebben de verschillende soorten staal al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om bijna al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige staaltoepassingen, zoals onderdelen in bruggen, machines, schepen, landbouwwerktuigen, kraanonderdelen, trailers, graafmachines, gebouwen, constructies etc. Deze kwalitatief hoogwaardige staalproducten in alle maten en vormen kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gesneden, gelast, getransporteerd naar en geplaatst worden in een groot gedeelte van heel Nederland.

Staal op maat

Onze medewerkers kunnen aan (bijna) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om grote stalen producten gaat of om kleine stalen producten. Bij Visser Techniek bent hiervoor aan het juiste adres. Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw eigen ontwerp een geheel uniek stalen product te maken. Dit doen wij door eerst de stalen toepassing te ontwerpen in een geavanceerd Strucad 3D-tekenpakket. Hierna wordt de stalen toepassing met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd. Bij deze productie maken wij enkel gebruik van hoogwaardig staal en de modernste machines. Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.

Kwaliteitseisen staal in Europa

In Europa moet staal voldoen aan de kwaliteitseisen volgens de Europese Standaard EN 10025. Er zijn veel verschillende staalsoorten. S235, S275 en S355 zijn de drie veelgebruikte staalsoorten in projecten en constructies.


Vragen over staal

Heeft u vragen over staal, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Staal is één van de meest gebruikte metalen voor plaatbewerking. Staal kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. Er zijn verschillende staalsoorten waaronder constructie-, machine-, en gereedschapsstaal. De laatste twee hebben een andere toepassing. Hoewel de verschillen niet extreem groot zijn, wordt vanaf hier slechts gesproken over constructiestaal in plaatvorm dat voornamelijk is terug te vinden bij statische constructies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?