Metaal plaatwerk

Metaal plaatwerk

Voor uw metalen plaatwerk bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw metalen plaatwerk van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen metaal plaatwerk

Metalen platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen metalen platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig naar uw wens ontwerpen en dit ontwerp vervolgens met precisie construeren.

Metalen plaatwerk op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn metalen plaatwerk in (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien kunnen wij direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de metalen platen. Denk hierbij onder andere aan metaal lassen, metaal boren of metaal buigen.

Metalen plaatwerk walsen

Visser Techniek kan uw metalen plaatwerk ook walsen. Elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Maar ook bepaalde profielen in het plaatwerk kunnen gemaakt worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan metalen traanplaten om meer grip te creëren.

Metalen plaatwerk frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het metalen plaatwerk te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt ervoor dat we de plaatwerken goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Metalen plaatwerk in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel metalen buizen als metalen plaatwerk. Door de indeling van onze werkplaats zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over metaal plaatwerk

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies, neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?