Aluminium leuningen

Duurzame, stevige en gemakkelijk schoon te houden leuningen

Aluminium leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen die verkrijgbaar zijn. Deze aluminium leuningen zijn zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden.

Verschillende soorten aluminium leuningen

De meeste systemen voor aluminium leuningen zijn toe te passen op de verschillende typen trappen. Bij Visser Techniek kunt u zowel klassieke ronde aluminium leuningen laten maken als vierkante aluminium trapleuningen, die uw interieur een strakke en moderne uitstraling geven. Daarnaast kunt u kiezen tussen geborstelde en glanzende (gepolijst) aluminium trapleuningen.

Aluminium Leuningen op maat

Wij maken de aluminium leuningen vakkundig naar wens en op maat. Wij zullen ter plekke uw aluminium leuning inmeten om vervolgens de leuningen te ontwerpen in een geavanceerd tekenpakket. Hierna worden de aluminium leuningen met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen deze ook op locatie weer afleveren en monteren.
Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren. Net zoals vervangen van bestaande leuning door een aluminium leuning.

De aluminium balustrade

De balustrade wordt meestal gemaakt in lijn met het aluminium trapleuning systeem. De balustrade is leverbaar in verschillende materialen. Graag adviseert Visser Techniek u als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een reeds bestaande trap. Ook voor de aluminium balustrades geldt dat wij het op locatie kunnen afleveren en monteren.

Losse aluminium trapleuningsystemen

Het losse aluminium leuning systeem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuning. Dit systeem past op iedere spiltrap ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De aluminium leuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

Vragen over aluminium leuningen

Heeft u vragen over aluminium leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies over een geschikte vorm van uw leuning.