Aluminium leuningen

Een prachtige toevoeging aan uw interieur

Een aluminium trapleuning is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Of u nu kiest voor een aluminium trapleuning die vierkant of rond, geborsteld of gepolijst is, uw woning of bedrijf ziet er altijd mooi en strak uit. Visser Techniek maakt aluminium trapleuningen op maat. Onze vakkundige medewerkers werken in een uitgebreid machinepark en hebben veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking. Zij kunnen precies de leuning maken die u zoekt. Kom voor uw aluminium trapleuning daarom naar Visser Techniek.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Voordelen van een aluminium trapleuning

Aluminium leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen die verkrijgbaar zijn. De meeste systemen voor aluminium leuningen zijn toe te passen op verschillende type trappen. Bij Visser techniek maken we zowel aluminium trapleuningen die vierkant zijn als de klassieke, ronde aluminium leuningen. U kunt kiezen voor geborstelde of glanzende, gepolijste aluminium trapleuningen. Welke variant u ook kiest, de aluminium trapleuning geeft uw interieur een strakke, moderne uitstraling. Naast haar mooie uiterlijk heeft een aluminium trapleuning nog meer voordelen:

  • Duurzaam
  • Stevig
  • Gemakkelijk schoon te houden

Aluminium leuningen op maat

Visser Techniek maakt op vakkundige wijze aluminium trapleuningen naar wens en op maat. We meten uw aluminium trapleuning in en ontwerpen deze vervolgens in een geavanceerd tekenpakket. Daarna produceren onze professionele medewerkers de aluminium leuning met grote nauwkeurigheid. Wij kunnen de trapleuning op locatie afleveren en monteren. Uiteraard is het bij ons mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren. Wij vervangen ook bestaande leuningen door aluminium trapleuningen. Bij Visser Techniek beschikken we over een uitgebreid machinepark. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking.

Losse aluminium trapleuningen en aluminium balustrades

Bij Visser Techniek bieden we ook losse aluminium trapleuningen en aluminium balustrades. Het losse aluminium leuningsysteem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen. Of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuning. Het systeem past op iedere spiltrap, ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De aluminium trapleuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met bevestigingsmaterialen. Wanneer u kiest voor een aluminium balustrade, wordt deze meestal gemaakt in lijn met het aluminium trapleuning systeem. Visser Techniek adviseert u graag als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een al bestaande trap.

Neem contact op met Visser Techniek

Bent u op zoek naar een aluminium trapleuning of heeft u vragen over onze aluminium producten? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies over een geschikte vorm voor uw leuning. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?