Metaal lasersnijden

Metaal lasersnijden, soevereinen, tappen, frezen en graveren

Metaal lasersnijden doet Visser Techniek met een zeer nauwkeurige maatvoering. Wij vinden een hoge kwaliteit namelijk erg belangrijk. Wij kunnen ook soevereinen, tappen en sleuven frezen. Na het lasersnijden kunnen we metaalplaten markeren of aan de bovenzijde van de plaat graveren. Uw logo lasersnijden in metaal behoort ook tot de mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Wilt u metaal laten lasersnijden? Neem dan contact op met Visser Techniek.

De voordelen van metaal lasersnijden door Visser Techniek

Metaal lasersnijden heeft het grote voordeel dat alles wat getekend kan worden, ook gesneden kan worden. Er is van alles mogelijk: rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen en allerlei combinaties daarvan. Allemaal tot op de millimeter precies. Kiest u ervoor metaal te laten lasersnijden door Visser Techniek, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Hoge snijkwaliteit
  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Minimale beschadiging van het plaatwerk
  • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
  • Snelle levertijd

Metaal lasersnijden in ons machinepark

Wilt u metalen laten lasersnijden? Kom dan naar Visser Techniek. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en snelle levertijden. Het is niet voor niets dat we in ons uitgebreide machinepark sinds 2012 gebruik maken van een nieuwe Trumpf TruLaser 3030 (L20). Dit is een lasermachine met de meest moderne opties, denk hierbij aan High Speed. Een dunne metalen plaat kunnen we zo heel snel verwerken. Onze machine heeft ook een coolline. Deze verhoogt de proceszekerheid door het gericht aanbrengen van een waternevel tijdens het snijproces. Het materiaal lokaal om het metaal wordt sterk gekoeld door de verdampingswarmte van gede-ioniseerd water. Zo kunnen we ook dikke metaalplaten heel zuiver blijven leveren. De ervaren medewerkers van Visser Techniek weten de geavanceerde machine optimaal te gebruiken.

Formaten en levertijden

Bij Visser Techniek bewerken we metaalplaten tot een maximum afmeting van 3000 mm x 1500 mm. Voor het lasersnijden van verschillende metalen gelden verschillende maximum diktes. Voor staal is dit 25 mm, voor RVS 20 mm en voor aluminium 12 mm. Voor het lasersnijden van metaal is een levertijd van 3 dagen realistisch. Een afwijkende levertijd is in overleg met onze planning vanzelfsprekend ook mogelijk. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken we hoe snel we metaal lasersnijden van uw platen kunnen realiseren.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over het lasersnijden van metaal? Of wilt u platen van metaal lasersnijden? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?