Aluminium plaatwerk

Aluminium plaatwerk

Voor uw aluminium plaatwerk bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw aluminium plaatwerk van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen aluminium plaatwerk

Aluminium platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen aluminium platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aluminium plaatwerk op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn aluminium plaatwerk in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de aluminium platen. Denk hierbij onder andere aan aluminium lassen, aluminium boren of aluminium buigen.

Aluminium plaatwerk walsen

Visser Techniek kan uw aluminium plaatwerk ook walsen. Elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Maar ook bepaalde profielen in het plaatwerk kunnen gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium traanplaten om meer grip te creëren.

Aluminium plaatwerk frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het aluminium plaatwerk te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt er voor dat we de plaatwerken goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Aluminium plaatwerk in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel aluminium buizen als aluminium plaatwerk. Door de indeling van onze werkplaats  zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over aluminium plaatwerk

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.