Aluminium plaatwerk

Aluminium plaatwerk van hoge kwaliteit

Voor al uw aluminium plaatwerk komt u naar Visser Techniek. Onze vakkundige medewerkers maken in ons uitgebreide machinepark aluminium plaatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen plaatwerk van aluminium op verschillende manieren bewerken, zodat het voor veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Wilt u uw aluminium plaatwerk op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Visser Techniek. We helpen u graag om het door uw gewenste ontwerp te realiseren.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Verschillende vormen van aluminium plaatwerk bewerken

Visser Techniek heeft veel kennis en jarenlange ervaring in het bewerken van aluminium plaatwerk en aluminium buizen. Door de indeling van onze werkplaats zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies. Onze vakkundige medewerkers maken uw aluminium plaatwerk in elke gewenste vorm. We maken profielen en verbindingen in ons plaatwerk van aluminium. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van:

  • Walsen
  • Frezen
  • Tappen

Verschillende toepassingen voor aluminium plaatwerk

Aluminium platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning- bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Daarnaast kan plaatwerk van aluminium natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee ontwerpen wij heel nauwkeurig de constructie van uw wens. Vervolgens construeren wij deze met precisie in ons moderne machinepark.

Aluminium plaatwerk op maat

Bent u op zoek naar aluminium plaatwerk op maat? De werkplaats van Visser Techniek is zo ingericht dat wij aluminium plaatwerk in vrijwel elke gewenste vorm kunnen leveren. Wanneer we uw gewenste constructie hebben ontworpen, hebben wij de mogelijkheid directe eventuele bewerkingen op de aluminium platen uit te voeren. Denk hierbij onder andere aan aluminium lassen, aluminium boren of aluminium buigen. Wilt u plaatwerk van aluminium bij ons op maat laten maken? Neem dan contact op met onze medewerkers voor de mogelijkheden en advies.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over plaatwerk van aluminium? Of wilt u aluminium plaatwerk op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?