Aluminium buizen

Licht, stijf materiaal, corrosiebestendig

Visser Techniek is uw leverancier van aluminium buizen en andere aluminium toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op aluminium.

Aluminium wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosiebestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen ervoor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor aluminium buizen

Aluminium buizen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen aluminium buizen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Aluminium buizen op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn aluminium buizen in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de aluminium buizen. Denk hierbij onder andere aan aluminium lassen, aluminium boren of aluminium buigen.

Vragen over aluminium buizen

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.