Aluminium buizen

Visser Techniek biedt alle gewenste bewerkingen

Voor uw aluminium buizen en andere aluminium toepassingen is Visser Techniek uw leverancier. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op aluminium. Wilt u aluminium buizen bestellen? Of wilt u de aluminium buizen op maat laten maken? Lees hieronder meer over de verschillende toepassingen die wij u bieden.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

De voordelen van aluminium buizen

De medewerkers van Visser Techniek hebben vele jaren kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de bewerking van aluminium. Aluminium heeft specifieke kenmerken die ervoor zorgen dat het zeer veelzijdig te gebruiken is. Vandaar dat aluminium op veel verschillende plekken wordt toegepast. Het materiaal is namelijk:

  • licht
  • stijf
  • corrosiebestendig

Aluminium buizen op maat

Wanneer u uw aluminium buizen op maat wilt laten maken, dan weten wij er wel raad mee. Visser Techniek gebruikt voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig naar wens ontwerpen, zodat we het ontwerp daarna ook met precisie kunnen construeren. De werkplaats van Visser Techniek is zo ingericht dat wij in staat zijn aluminium buizen in vrijwel elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op aluminium buizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium lassen, aluminium boren of aluminium buigen. Dus wanneer u aluminium buizen op maat wilt laten maken, komt u naar Visser Techniek.

Verschillende toepassingen voor aluminium buizen

Aluminium buizen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken, zoals de professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere toepassingen waarvoor aluminium buizen worden gebruikt. Vraagt u zich af wat Visser Techniek voor de specifieke toepassing van uw aluminium buizen kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met onze medewerkers.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over aluminium buizen? Of wilt u aluminium buizen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. U belt ons op 0180-631395, stuurt een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vult het contactformulier op deze website in om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?