Metalen trap

Spiltrappen, kwartstrappen, steektrappen of wenteltrappen

Aan de basis van nagenoeg alle trappen die we bij Visser Techniek ontwerpen en produceren staat de metalen trap. Denk hierbij aan metalen trappen van staal of RVS. Metaal is het materiaal bij uitstek om een creatieve of designtrap te maken. Het materiaal is goed te vormen, in geval van staal is het op elke kleur te brengen en leent zich uitstekend voor intensief gebruik zoals voor kantoren of bedrijfshallen.

Verschillende soorten metalen trappen

Metalen trappen van Visser Techniek kunnen in vele vormen worden uitgevoerd, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld een spiltrap, kwartstrap, steektrap of wenteltrap. Met metaal als basis voor de trap kunt u ook kiezen voor een trap met zwevende treden. Visser Techniek is in staat om een uiteenlopende metalen trap voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige wat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker de juiste metalen trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

Steektrap

De metalen steektrap ofwel rechte trap. Is goed te combineren met andere trapvormen. Vaak voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

Spiltrap

De metalen spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. Is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen.

Wenteltrap

De metalen wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Verschil met de spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

Kwartstrap

De kwarttrap heeft 1 of meerdere verdreven gedeelten. De metalen trap is toe te passen met enkel verdreven gedeelte (boven en onderkwart) maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrap gedeelte.

Metalen trap op maat laten maken bij Visser techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze metalen trappen en metalen leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar: info@vissertechniek.nl

Vragen over metalen trappen

Heeft u vragen over metalen trappen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.