Metalen trap

Spiltrappen, kwartslagtrappen, steektrappen of wenteltrappen

Aan de basis van bijna alle trappen die we bij Visser Techniek ontwerpen en produceren staat de metalen trap. Denkt u hierbij aan metalen trappen van staal of RVS. Metaal is bij uitstek een materiaal om een creatieve of designtrap te maken. Het materiaal is goed te vormen en in geval van staal is het op elke kleur te brengen. Staal leent zich uitstekend voor intensief gebruik in kantoren of bedrijfshallen.

Verschillende soorten metalen trappen

Metalen trappen van Visser Techniek kunnen in vele vormen worden uitgevoerd, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld een spiltrap, kwartslagtrap, steektrap of wenteltrap. Met metaal als basis voor de trap kunt u ook kiezen voor een trap met zwevende treden. Visser Techniek is in staat om een uiteenlopende metalen trap voor u te ontwerpen, te construeren en te plaatsen op locatie. Het enige dat u hoeft te doen, is samen met onze deskundige medewerker de juiste metalen trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

Steektrap

De metalen steektrap ofwel de rechte trap is goed te combineren met andere trapvormen. Vaak is deze voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

Spiltrap

De metalen spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. In veel gevallen is deze te combineren met andere trapvormen.

Wenteltrap

De metalen wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Het verschil met de spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

Kwartslagtrap

De kwartslagtrap heeft één of meerdere verdreven gedeelten. De metalen trap is toe te passen met slechts een verdreven gedeelte (boven- en onderkwart) maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrapgedeelte.

Metalen trap op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden heel veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden.

Vragen over metalen trappen

Heeft u vragen over metalen trappen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?