Metaal platen

Metaal platen

Voor uw metaal platen bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw metaal platen van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen metaal platen

Metaal platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen metaal platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Metaal platen op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn metaal platen in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de metaal platen. Denk hierbij onder andere aan metaal lassen, metaal boren of metaal buigen.

Metaal platen walsen

Visser Techniek kan uw metaal platen ook walsen. Elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Maar ook bepaalde profielen in de platen kunnen gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metaal traanplaten om meer grip te creëren.

Metaal platen frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het metaal platen te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt er voor dat we de platen goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Metaal platen in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel metaal buizen als metaal platen. Door de indeling van onze werkplaats  zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over metaal platen

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?