Trappen

Bekijk hier een aantal projecten van Visser Techniek:

  • Trap modern interieur

Visser Techniek levert exclusieve trappen voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor uw trappen en leuningen, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in de treden. Visser Techniek kan door ervaring en know-how een grote reeks producten in RVS, Staal en Aluminium voor u ontwerpen en produceren. Voor het ontwerpen maken wij gebruik van een geavanceerd Strucad 3D tekenpakket. Hierna worden de producten met zeer grote nauwkeurigheid geproduceerd.

RVS en constructiestaal worden uiteraard in gescheiden werkplaatsen bewerkt. Tot onze afnemers behoren o.a. aannemingsbedrijven, projectinrichters, kunstenaars en overheidsinstellingen.

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze trappen en leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar:
info@vissertechniek.nl

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?