Staalconstructie

Alle gewenste modificaties en bewerkingen op staal

Voor stalen constructies en toepassingen is Visser Techniek uw leverancier. Ons goed opgeleide en ervaren team heeft de beschikking over een moderne werkplaats waarin we alle gewenste modificaties en bewerkingen op staal kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar een stalen draagconstructie? Wilt u een constructie van balken van staal? Of wilt u een stalen buizen constructie? Ook als het verder gaat dan draagbalken of kokers ziet Visser Techniek uw opdracht als een uitdaging. Door onze verschillende machines vinden wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing. Lees snel verder en ontdek onze mogelijkheden.

Voordelen van een staalconstructie

Het is niet voor niets dat er vaak voor stalen constructies gekozen wordt. Dit materiaal heeft namelijk veel voordelen. Staal is vaak ten opzichte van andere materialen als hout en beton:

  • In een kortere bouwtijd te realiseren
  • Eenvoudiger uit te breiden of aan te passen
  • Een duurzamer materiaal
  • Maatvast en slijt niet
  • Bestand tegen een hoge belasting
  • Goed bestand tegen weersinvloeden
  • Goedkoper doordat er minder bouwmateriaal nodig is en bouwtijd korter is.

Stalen constructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zo ingericht dat wij in staat zijn stalen constructies in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, ons uitgebreide machinepark en het vakmanschap van onze medewerkers bouwen wij uiteenlopende constructies van hoge kwaliteit. Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee ontwerpen wij nauwkeurig, geheel naar uw wens. Daarna construeren wij dit ontwerp met uiterste precisie.

Verschillende toepassingen voor stalen constructies

Stalen constructies worden vanwege hun voordelen en specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken als de professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Denk bijvoorbeeld aan de stalen constructie voor een aanbouw. Stalen constructies kunnen natuurlijk voor vele andere toepassingen gebruikt worden. Vraagt u zich af of wij u kunnen helpen met uw toepassing? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag en denken met u mee.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over stalen constructies? Of wilt u stalen constructies op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?