Aluminium lasersnijden

Lasersnijden, graveren, soevereinen, tappen en frezen

Aluminium lasersnijden is iets wat Visser Techniek heel nauwkeurig en met een hoge kwaliteit doet. Na het lasersnijden van een aluminium plaat, kan de plaat aan de bovenzijde gegraveerd of gemarkeerd worden. Wij kunnen ook soevereinen, tappen en sleuven frezen. Wilt u een aluminium buis lasersnijden, dan kunt u ook bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Dus wilt u aluminium laten lasersnijden? Neem dan contact op met Visser Techniek.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Voordelen van aluminium lasersnijden

Het grote voordeel van lasersnijden is dat alles wat getekend kan worden, ook gesneden kan worden. Rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen en allerlei combinaties daarvan. Dit alles kan op de millimeter precies. Wanneer u ervoor kiest uw aluminium te laten lasersnijden door Visser Techniek, geniet u van de volgende voordelen:

  • Hoge snijkwaliteit
  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Minimale beschadiging van het plaatwerk
  • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
  • Snelle levertijd

Aluminium lasersnijden in ons machinepark

Wanneer u aluminium wilt laten snijden, komt u naar Visser Techniek. Wij vinden het belangrijk om snelle levertijden en een uitstekende kwaliteit te garanderen. Daarom maken we in ons uitgebreide machinepark sinds 2012 gebruik van een nieuwe Trumpf TruLaser 3030 (L20). Deze lasersnijmachine heeft de meest moderne opties, zoals High Speed. Zo kunnen we een dunne aluminium plaat heel snel verwerken. De machine heeft ook een coolline. Deze coolline verhoogt door gericht aanbrengen van een waternevel tijdens het snijproces de proceszekerheid. Door de verdampingswarmte van het gede-ioniseerde water wordt het materiaal lokaal om de staal sterk gekoeld. Zo kunnen we ook dikke aluminium platen heel zuiver blijven leveren. Doordat de ervaren medewerkers van Visser Techniek deze geavanceerde machines optimaal weten te gebruiken, zorgen wij voor een hoge kwaliteit en snelle levertijden.

Formaten en levertijden

Bij Visser Techniek kunnen we aluminium platen met een maximum afmeting van 3000 mm x 1500 mm bewerken. Voor aluminiumplaten geldt een maximum dikte van 12 mm. Voor het leveren van aluminium lasersnijwerk is een levertijd van 3 dagen realistisch. In overleg met onze planning is er vanzelfsprekend een afwijkende levertijd mogelijk. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken we hoe snel we het aluminium lasersnijden van uw platen kunnen realiseren.

Aluminium lasersnijden? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over het lasersnijden van aluminium? Of wilt u een aluminium plaat laten lasersnijden? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?