Staal walsen

Vormgevingstechniek voor diverse toepassingen

Staal walsen is een vormgevingstechniek waarbij een stalen plaat wordt vervormd tot een cilindrische vorm. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om rompen, silo’s, ketels of tanks te maken. Het is een techniek die veel wordt gebruikt voor het maken van pijpen. Je kunt zelf bepalen wat de dikte van de pijpwand wordt en hoe groot de diameter. Je kunt staal walsen ook gebruiken om profielen en zetwerk te maken.

Staal walsen bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek is het ook mogelijk om te staal walsen. Wij kunnen zowel cilindrische vormen creëren als profielen staal walsen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om alle mogelijke hoeken en bogen te kunnen maken.

Cilindrische vormen staal walsen

Bij Visser Techniek kunnen wij cilindrische vormen tot zelfs cilinders vormen op onze wals. Omdat we ook kunnen lassen bij Visser Techniek kunnen we van de cilinders buizen maken en  is er bijna geen grens aan hoe groot de constructies kunnen worden.

Profielen staal walsen

Hoewel we bij Visser Techniek profielen wel kunnen staal walsen bestellen wij de standaard profielen meestal. Als het niet een standaard profiel is, maken we het echter wel zelf. Als u op zoek bent naar een bepaald profiel dat niet (meer) te krijgen is kunnen wij deze bijna altijd voor u maken.

Vragen over staal walsen bij Visser Techniek

Heeft u nog vragen over staal walsen bij Visser Techniek, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze werknemers voorzien u graag en vrijblijvend van passende antwoorden en advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?