Jansen profielen

Jansen profielen

Jansen profielen zijn verschillende soorten profielen die voor verschillende soorten constructie werken kunnen worden gebruikt. Het gaat meestal om het maken van ramen, kozijnen, deuren en/of puien.

(Niet) geïsoleerde Jansen profielen

Afhankelijk van waar het profiel gebruikt gaat worden kan er gekozen worden uit wel of niet geïsoleerde profielen. De isolatie wordt verwerkt in het profiel zodat u niets verliest van de kwaliteit of aanzicht van het profiel. De geïsoleerde vorm van het profiel is esthetisch gelijk aan de niet geïsoleerde vorm.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Brandwerende Jansen profielen

Er zijn ook meerdere Jansen Profielen die brandwerend zijn. Staal heeft een veel hogere smelttemperatuur dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium. Hierdoor is dit het perfecte materiaal om een goede brandwerende constructie mee te maken.

Renovatie met Jansen profielen

Er zijn ook profielen die gebruikt kunnen worden in de renovatie van oudere gebouwen. Het zijn slanke profielen die bijna altijd passen op de plaats van het oude zetwerk. Hierbij is het ook mogelijk om alle klassieke typen beweegbare delen zoals smalle draai-, stolp-, kiep- of uitzetramen te realiseren. Zo blijft de authentieke sfeer in takt terwijl er wel gebruik wordt gemaakt van de nieuwste vormen van isolatie.

Jansen profielen op maat

Bij Visser Techniek kunnen wij voor u uw ramen, kozijnen, deuren en puien op locatie inmeten. Vervolgens kiezen we in overleg het profiel dat we gaan gebruiken om vervolgens de constructie te maken en op locatie te monteren.

Vragen over Jansen Profielen bij Visser Techniek

Heeft u vragen over Jansen profielen bij  Visser Techniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?