Aluminium walsen

Vormgevingstechniek voor rompen, silo’s, ketels of tanks

Aluminium walsen is een vormgevingstechniek waarbij een aluminium plaat wordt vervormd tot een cilindrische vorm. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om rompen, silo’s, ketels of tanks te maken. Het is een techniek die veel wordt gebruikt voor het maken van pijpen. Je kunt zelf bepalen wat de dikte van de pijp wand wordt en hoe groot de diameter. Je kunt aluminium walsen ook gebruiken om profielen en zetwerk te maken.

Aluminium walsen bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek is het ook mogelijk om aluminium te walsen. Wij kunnen zowel cilindrische vormen creëren als profielen aluminium walsen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om alle mogelijke hoeken en bogen te kunnen maken.

Cilindrische vormen aluminium walsen

Bij Visser Techniek kunnen wij cilinders en cilindrische vormen maken op onze wals. Omdat we ook kunnen lassen bij Visser Techniek kunnen we van de cilinders buizen maken en is er bijna geen grens aan hoe groot de constructies kunnen worden.

Profielen aluminium walsen

Hoewel we bij Visser Techniek aluminium profielen walsen, bestellen wij de standaard profielen meestal. Als het geen standaard profiel is, maken we het zelf. Als u op zoek bent naar een bepaald profiel dat niet (meer) te krijgen is, kunnen wij deze (bijna) altijd voor u maken.

Vragen over aluminium walsen bij Visser Techniek

Heeft u nog vragen over aluminium walsen bij Visser Techniek, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze werknemers voorzien u vrijblijvend van passende antwoorden en advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?