Aluminium walsen

Vormgevingstechniek voor rompen, silo’s, ketels of tanks

Aluminium walsen is een vormgevingstechniek waarbij een aluminium plaat wordt vervormd tot een cilindrische vorm. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om rompen, silo’s, ketels of tanks te maken. Het is een techniek die veel wordt gebruikt voor het maken van pijpen. Je kunt zelf bepalen wat de dikte van de pijp wand wordt en hoe groot de diameter. Je kunt aluminium walsen ook gebruiken om profielen en zetwerk te maken.

Aluminium walsen bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek is het ook mogelijk om aluminium walsen. Wij kunnen zowel cilindrische vormen creëren als profielen aluminium walsen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om alle mogelijke hoeken en bogen te kunnen maken.

Cilindrische vormen aluminium walsen

Bij Visser Techniek kunnen wij cilindrische vormen tot zelfs cilinders vormen op onze wals. Omdat we ook kunnen lassen bij Visser Techniek kunnen we van de cilinders buizen maken en  is er bijna geen grens aan hoe groot de constructies kunnen worden.

Profielen aluminium walsen

Hoewel we bij Visser Techniek profielen wel kunnen aluminium walsen bestellen wij de standaard profielen meestal. Als het niet een standaard profiel is maken we het wel zelf. Als u op zoek bent naar een bepaald profiel dat niet (meer) te krijgen is kunnen wij deze nagenoeg altijd voor u maken. Wilt u weten of wij op dit gebied iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over aluminium walsen bij Visser Techniek

Heeft u nog vragen over aluminium walsen bij Visser Techniek, neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers voorzien u vrijblijvend van passende antwoorden en advies.