RVS constructie

RVS meer dan draagbalken of kokers

Visser Techniek is uw leverancier voor uw RVS-constructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren in RVS.  Het is vakmanschap dat Visser Techniek onderscheidt als de aanbieder van RVS-constructies.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Door de eigenschappen van RVS kan dit goed gebruikt worden voor constructies zowel binnen als buitenshuis. Deze RVS-constructies zijn doorgaans gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Verschillende toepassingen voor RVS constructies

RVS-constructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen RVS- constructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens 3D-ontwerpen om dit ontwerp vervolgens met vakmanschap en precisie te construeren.

RVS constructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn RVS-constructies op (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

Vragen over RVS constructie

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons een vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?