Aluminium trap

Traditioneel of modern, altijd een aparte allure

Een aluminium trap binnen of buiten uw woning of kantoor heeft een grote invloed op de sfeer. Kiest u voor een traditionele of voor moderne uitstraling, de aluminium trap van Visser Techniek past altijd. Ook tijdens renovaties is een aluminium trap een uitstekende oplossing. De aluminium trappen van Visser Techniek hebben een aparte allure en zijn kwalitatief uitstekend.

Verschillende soorten aluminium trappen

Aluminium is een uniek en tijdloos materiaal dat past in elk interieur. Visser Techniek is in staat om uiteenlopende aluminium trap voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige wat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker de juiste trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

 Kenmerken aluminium trappen

  • Zeer sterk materiaal, met een sterkte berekend op minimaal 300kg/m².
  • Zeer krasbestendig materiaal en onderhoudsvriendelijk. Vuil en stof worden niet aangetrokken door de anodisatie van het aluminium en het oppervlak is zo goed bestand tegen corrosie en krassen.
  • Eenvoudige vervanging van treden.
  • Zowel binnen als buiten is het plaatsen van aluminium trappen mogelijk aangezien het geen metaal bevat en geen vocht op neemt. Roest of verrotting komt ook niet voor, waardoor ze ook aan de kust geplaatst kunnen worden.
  • Aluminium designtrappen hebben een strakke lijn, met een keuze uit verschillende modellen.
  • Kunnen op maat worden gemaakt volgens de afmetingen van uw project met bijgevolg een veelheid aan mogelijke parameters voor een optimale comfort en veiligheid.
  • Aluminium trappen van Visser Techniek zijn budgetvriendelijk.

 Aluminium trap op maat laten maken bij Visser techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze trappen en leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar: info@vissertechniek.nl

Vragen over aluminium trappen

Heeft u vragen over aluminium trappen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.