RVS hekwerk

Moderne of juist rustieke uitstraling

Een RVS hekwerk heeft grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Een hekwerk van RVS kan deze zowel een moderne als een authentieke of rustieke uitstraling geven. Kom eens lang bij Visser Techniek wanneer u op zoek bent naar een RVS hek. Wij maken RVS hekwerken op maat, RVS balustrades en bieden nog allerlei andere mogelijkheden waar wij u graag meer over vertellen.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

De voordelen van een RVS hekwerk

RVS staat ook bekend als roestvrij of roestvast staal. Dit materiaal zorgt voor een fraaie, exclusieve uitstraling die luxe aandoet. Daarnaast is een RVS hekwerk:

  • Exclusief
  • Roestvrij
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stevig

RVS hekwerk op maat laten maken

Wilt u uw RVS hekwerk op maat laten maken? Bij Visser Techniek denken we met u mee over het ontwerp van uw hekwerk van RVS om deze vervolgens uit te werken op onze 3D werktekeningen. Wij komen het RVS hek op locatie inmeten. Daarbij nemen we zaken als aandrijfmotoren of brievenbussen gelijk mee. Op de RVS hekwerken kan iedere gewenste conservering worden toegepast, zoals verzinken, poedercoaten, etc. Ten slotte kunnen wij het gemaakte RVS hekwerk voor u op locatie brengen en plaatsen. Bent u op zoek naar een exclusief design RVS hekwerk op maat? Visser Techniek heeft alle kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct.

RVS balustrade

Naast dat Visser Techniek een RVS hekwerk voor u kan ontwerpen, construeren en plaatsen op locatie, is er bij ons nog veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een poorthek, balkonhek of een RVS balustrade. Een RVS balustrade en trap kunnen in een lijn gemaakt worden. Visser Techniek adviseert u graag als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een bestaande RVS trap. Neem voor de mogelijkheden van een RVS balustrade op maat gerust contact op met onze medewerkers. Wij voorzien u graag van vrijblijvend en passend advies.

RVS hekwerk nodig? Bel Visser Techniek

Heeft u vragen over RVS hekwerk? Of wilt u een RVS hekwerk of RVS balustrade op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?