Montage

Visser Techniek maakt niet alleen producten. U kunt ook op ons vertrouwen voor montage. We zijn volledig uitgerust om alle constructies te installeren op locatie. Onze goed opgeleide werknemers kunnen op locatie uw constructie inmeten en monteren volledig naar uw wens.

Of het nu gaat om het installeren van een trap, een kozijn of een leuning,  Visser Techniek kan dit op een goede en veilige manier monteren. Bijna alle standaard montagemethoden zijn bij ons mogelijk. Per locatie kijken we wat het beste uitkomt, maar als u een andere vorm van monteren wenst, is dat altijd mogelijk.

Vervoer

We hebben de uitrusting en de opleiding om alles te kunnen vervoeren. Wij hebben een BE-combinatie om zelfs de grotere constructies op locatie te kunnen leveren. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw constructies bij ons op te halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij qua vervoer kunnen bieden, neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers.

Kraanwerk

Naast het vervoeren kunnen wij ook een kraan leveren om op diverse hoogtes alles te kunnen monteren. Of het nu gaat om een balkon of een kozijn op hoogte, Visser Techniek kan de montage zonder problemen uitvoeren.


Vragen over Visser Techniek en montage

Heeft u nog vragen over Visser Techniek en montagemogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u vrijblijvend van passende antwoorden en advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?