RVS

RVS

RVS is één van de meest gebruikte metalen voor plaatbewerking. RVS kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. Er zijn verschillende RVS soorten waaronder: constructie RVS, machine RVS, en gereedschap RVS. De laatste twee hebben een andere toepassing. Hoewel de verschillen niet extreem zijn wordt vanaf hier enkel nog gesproken over constructie RVS in plaatvorm dat voornamelijk is terug te vinden bij statische constructies.

RVS bij Visser Techniek

Wat de gebruiksdoeleinden van het RVS ook moge zijn, voor onze organisatie hebben de verschillende soorten RVS al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om nagenoeg al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige RVS toepassingen, zoals onderdelen in bruggen, machines, schepen, landbouwwerktuigen, kraanonderdelen, trailers, graafmachines, gebouwen, constructies etc.. Deze kwalitatief hoogwaardige RVS producten, in alle maten, vormen kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gesneden, gelast, getransporteerd en geplaatst worden door een groot gedeelte van Nederland. Wilt u meer weten over RVS neem dan vrijblijvend contact op met Visser Techniek, onze medewerkers helpen u vrijblijvend.

RVS op maat

Onze medewerkers kunnen aan (nagenoeg) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om grote stalen producten gaat, of kleine stalen producten. Bij Visser Techniek bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw eigen ontwerp een geheel uniek stalen product te maken. Dit doen wij door eerst de stalen toepassing te ontwerpen in een geavanceerd tekenpakket. Hierna wordt de stalen toepassing met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd. Bij deze productie maken wij enkel gebruik van hoogwaardig RVS en de modernste machines. Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.


Vragen over RVS

Heeft u vragen over RVS, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.