RVS

RVS

RVS is één van de meest gebruikte metalen voor plaatbewerking. RVS kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. Er zijn verschillende RVS-soorten waaronder constructie RVS, machine RVS, en gereedschap RVS. De laatste twee hebben een andere toepassing. Hoewel de verschillen niet extreem zijn, wordt vanaf hier slechts nog gesproken over constructie RVS in plaatvorm dat voornamelijk is terug te vinden bij statische constructies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

RVS bij Visser Techniek

Wat de gebruiksdoeleinden van het RVS ook moge zijn, voor onze organisatie hebben de verschillende soorten RVS al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om bijna al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige RVS-toepassingen, zoals onderdelen in bruggen, machines, schepen, landbouwwerktuigen, kraanonderdelen, trailers, graafmachines, gebouwen, constructies etc.. Deze kwalitatief hoogwaardige RVS-producten, in alle maten en vormen, kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gesneden, gelast, getransporteerd naar en geplaatst worden in een groot gedeelte van Nederland.

RVS op maat

Onze medewerkers kunnen aan (bijna) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om grote stalen producten gaat of om kleine stalen producten. Bij Visser Techniek bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw eigen ontwerp een geheel uniek stalen product te maken. Dit doen wij door eerst de stalen toepassing te ontwerpen in een geavanceerd tekenpakket. Hierna wordt de stalen toepassing met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd. Bij deze productie maken wij slechts gebruik van hoogwaardig RVS en de modernste machines. Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.


Vragen over RVS

Heeft u vragen over RVS, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?