Stalen kokers

Met onze ervaren mensen en moderne werkplaats zorgen we voor maatwerk

Visser Techniek is uw leverancier van stalen kokers en andere stalen toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op stalen.

Stalen wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosie bestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen er voor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor stalen kokers

Stalen kokers worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen stalen kokers natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stalen kokers op maat

De werkplaats van Visser techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn stalen kokers op (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de stalen kokers. Denk hierbij onder andere aan stalen lassen, stalen boren of stalen buigen.

Vragen over stalen kokers

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op.