Stalen kokers

Met onze ervaren mensen en moderne werkplaats zorgen we voor maatwerk

Visser Techniek is uw leverancier voor stalen kokers en andere stalen toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op staal.

Staal wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosiebestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen ervoor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor stalen kokers

Stalen kokers worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken, zoals professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen stalen kokers natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Stalen kokers op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn stalen kokers op (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de stalen kokers, zoals  lassen, boren of buigen.

Vragen over stalen kokers?

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?