Zetwerk

Zetwerk bij Visser Techniek

Voor al het zetwerk van uw RVS en staal bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Wij kunnen met een hoge kwaliteit en grote nauwkeurigheid zetwerk leveren. En dat niet alleen, wij kunnen ook het zetwerk op maat voor u maken. Dit geldt voor RVS zetwerk, zetwerk van aluminium en stalen zetwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Hiermee kunt u randen, hoeken en zijkanten goed en mooi afwerken. Bent u benieuwd naar ons assortiment zetwerk? Of wilt u zetwerk op maat laten maken? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Formaat van zetwerk

Maximale lengte zetwerk: 3000mm
Maximale capaciteit: 220 ton

Wat is zetwerk?

Bij het zetten van plaatwerk wordt er een vlakke plaat tot een afwerkprofiel gezet. Van de RVS, stalen of aluminium platen kunnen hoekstukken of profielen vervaardigd worden. Hier komt de naam ‘zetwerk’ vandaan. Zetwerk kunt u dus gebruiken voor de afwerking. En dat op een kwalitatieve manier.

Mogelijkheden zetwerk

Voor iedere afwerking is ander zetwerk nodig. Want geen enkele rand, hoek of zijkant is hetzelfde. Daarom vindt u bij ons een ruim aanbod zetwerk. Van RVS zetwerk tot stalen zetwerk en zetwerk van aluminium. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en diktes. Maar wij bieden ook zetwerk aan met diverse coatings of zetwerk in verschillende kleuren. U kunt dus helemaal zelf de afwerking bepalen op basis van uw smaak. En daarbij kunnen we ook alle soorten zetwerk op maat voor u maken. We kunnen dus altijd aan uw wensen voldoen.

Kwaliteit zetwerk

Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Zowel voor zetwerk van aluminium, als RVS of stalen zetwerk. Doordat we beschikken over een uitgebreid machinepark en vakkundige medewerkers kunnen wij dit garanderen. En kunnen we zetwerk op maat voor u maken. Dankzij vele jaren ervaring in metaalbewerking kunnen wij ons een echte specialist in zetwerk noemen. We kunnen dit als de beste! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Vragen over zetwerk? Neem contact op

Schakel Visser Techniek in voor uw zetwerk en u bent verzekerd van een goed resultaat. Of u nu zetwerk van aluminium, RVS zetwerk of stalen zetwerk nodig hebt. En heeft u vragen over het zetwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies. Ook kunnen we een passende offerte voor u maken. Bel naar 01806 – 31 395, stuur een e-mail via info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op de website in.