Zetwerk

Zetwerk bij Visser Techniek

Voor al uw kant- en zetwerk in RVS, aluminium en staal bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Expertise gecombineerd met geavanceerde kantbanken en vouwmachines levert hoge kwaliteit en grote nauwkeurigheid. Wij kanten en vouwen al uw plaatwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze.  Wilt u zetwerk op maat laten maken? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Formaat van zetwerk

Maximale lengte zetwerk: 3000mm
Maximale capaciteit: 220 ton

Wat is zetwerk?

Bij het zetten van plaatwerk wordt een vlakke plaat tot een afwerkprofiel gezet. Van RVS, stalen of aluminium platen kunnen hoekstukken of profielen vervaardigd worden. Hier komt de naam ‘zetwerk’ vandaan. Zetwerk kunt u dus gebruiken voor de afwerking. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een lekdorpel, een windveer of een hoekstuk. En dat op de kwalitatieve manier van Visser Techniek.

Mogelijkheden zetwerk

Voor iedere afwerking is ander zetwerk nodig. Want geen enkele rand, hoek of zijkant is hetzelfde. De hoeken kunnen zowel scherp als afgerond zijn. Daarom biedt Visser Techniek een ruim aanbod in zetwerk. Wij maken gebruik van geavanceerde CNC-zetbanken. CNC staat voor Computer Numerical Control. Hiermee wordt aangegeven dat deze zetbanken door middel van een computer aangestuurd worden. Seriematig werk wordt hierdoor gemakkelijk. Bij Visser Techniek kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten, afmetingen en diktes, met diverse coatings en verschillende kleuren. Alles is volledig maatwerk.

Kwaliteit zetwerk

Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Doordat we beschikken over een uitgebreid machinepark én vakkundige medewerkers kunnen wij dit garanderen. Dankzij vele jaren ervaring in metaalbewerking kunnen wij ons een echte specialist in zetwerk noemen. Maatwerk in RVS, aluminium of staal? We kunnen dit als de beste!

Vragen over zetwerk? Neem contact op

Of u nu zetwerk van aluminium, RVS of staal nodig hebt, bij Visser Techniek krijgt u kwaliteit. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies of een passende offerte. Bel naar 01806 – 31 395, stuur een e-mail via info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op de website in.

Offerte aanvragen of advies nodig?