Aluminium traanplaat

Voor woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies

Voor uw aluminium traanplaten bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw aluminium traanplaten van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen aluminium traanplaat

Aluminium traanplaten worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. De extra grip die wordt behaald door het profiel van de traanplaat zorgt ervoor dat het erg populair is binnen de professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Daarnaast kunnen aluminium traanplaten natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Aluminium traanplaten op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn aluminium traanplaten in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de aluminium traanplaten. Denkt u hierbij onder andere aan aluminium lassen, aluminium boren of aluminium buigen.

Aluminium traanplaat frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het aluminium traanplaten te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt ervoor dat we de traanplaten goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Aluminium traanplaat in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel aluminium buizen als aluminium traanplaten. Door de indeling van onze werkplaats zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over aluminium traanplaten

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons een vrijblijvend advies of een offerte, neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?