RVS plaatwerk

Voor uw RVS plaatwerk bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw RVS plaatwerk van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen RVS plaatwerk

RVS platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen RVS platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

RVS plaatwerk op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn RVS plaatwerk in (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de RVS platen. Denk hierbij onder andere aan RVS lassen, RVS boren of RVS buigen.

RVS plaatwerk walsen

Visser Techniek kan uw RVS plaatwerk ook walsen. Hierbij kan elke gewenste vorm gemaakt worden. Ook kunnen bepaalde profielen in het plaatwerk gemaakt worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan RVS traanplaten om meer grip te creëren.

RVS plaatwerk frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het RVS plaatwerk te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt ervoor dat we de plaatwerken goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

RVS plaatwerk in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel RVS buizen als RVS plaatwerk. Door de indeling van onze werkplaats zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over RVS plaatwerk

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons  een vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.

 

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?