RVS lasersnijden

RVS lasersnijden bij Visser Techniek

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid RVS lasersnijden. Tevens kunnen de gesneden RVS platen na het lasersnijden gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en kunnen wij soevereinen, tappen en sleuven frezen. Het graveren is alléén mogelijk op de bovenzijde van de plaat, dus niet dubbelzijdig.

Waarom RVS lasersnijden door Visser Techniek?

  • Hoge snijkwaliteit
  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Minimale beschadiging van het plaatwerk
  • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
  • Snelle levertijd

Het grote voordeel van lasersnijden is dat alles wat getekend kan worden ook gesneden kan worden. Rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen en allerlei combinaties daarvan. Dit alles tot op de millimeter precies.

Lasersnijden (ons machinepark)

[cycloneslider id=”rvs-lasersnijden”]Om snellere levertijden en kwaliteit te kunnen garanderen maken we sinds 2012 gebruik van een nieuwe Trumpf TruLaser 3030 (L20). Deze lasersnijmachine heeft de meest moderne opties zoals High Speed, zodat we een dunne RVS-plaat heel snel kunnen verwerken. Eveneens heeft de machine Coolline. Coolline verhoogt door gericht aanbrengen van een waternevel tijdens het snijproces de proceszekerheid. Door de verdampingswarmte van het gedeïoniseerde water wordt het materiaal lokaal om het staal sterk gekoeld, zodat we ook dikke RVS-platen heel zuiver kunnen blijven leveren. Dit gecombineerd met de ervaren medewerkers van Visser Techniek zorgt voor de hoge kwaliteit en de snelle levertijden.

Welke formaat kunnen wij lasersnijden?

Bij Visser Techniek kunnen we RVS-platen met een maximum afmeting van 3000 mm x1 500 mm bewerken. Voor RVS- platen geldt ook een maximum dikte van 20 mm.

Levertijden RVS lasersnijden

Voor het leveren van RVS lasersnijwerk is meestal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk.

Vragen over RVS lasersnijden

Heeft u vragen over het lasersnijden van RVS, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?