Stalen leuning

Stalen leuningen van hoge kwaliteit

Een stalen leuning staat goed bij verschillende soorten trappen en in een modern en strak interieur. Bij Visser Techniek maken we stalen leuningen voor uw trap op maat. Wij leveren ook stalen balustrades en losse RVS trapleuningsystemen. Bij ons metaalbewerkingsbedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking zetten we al vele jaren in voor de industrie, bouw, offshore en voor klanten die hun eigen producten ontwikkelen. Visser Techniek is het metaalbewerkingsbedrijf dat voldoet aan uw hoge kwaliteitseisen. Onze producten kunnen we voor u op locatie komen inmeten, afleveren en monteren. We vertellen u graag meer over de voordelen van een stalen leuning, de diverse mogelijkheden en onze diensten. Lees hieronder meer over de stalen trapleuning die bij u past.

Voordelen van een stalen leuning

Stalen leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen verkrijgbaar. U heeft hier dus heel lang plezier van. Uw trapleuning van staal geeft uw woning of bedrijf een industriële look. Een stalen leuning bij uw trap staat prachtig in een modern interieur. De stalen trapleuning kan echter ook goed gecombineerd worden met een klassieke stijl. Een stalen leuning van staal heeft belangrijke voordelen:

 • Zeer duurzaam
 • Stevig
 • Makkelijk schoon te houden
 • Licht
 • Makkelijk te combineren

Verschillende soorten stalen trapleuningen

De meeste systemen voor stalen leuningen zijn toe te passen op verschillende typen trappen. Stalen trapleuningen hebben een belangrijke invloed op de sfeer en uitstraling van uw pand. Bij Visser Techniek kunt u klassieke ronde stalen leuningen laten maken, maar ook vierkante trapleuningen van staal. Ze geven uw interieur een strakke, moderne uitstraling. Wilt u een authentieke of rustieke sfeer creëren? Ook dan kiest u voor een leuning van staal. U kunt voor een passende sfeer kiezen tussen geborstelde en glanzende (gepolijste) stalen trapleuningen. Bij Visser Techniek zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stalen leuning op maat

Visser Techniek maakt uw stalen trapleuningen op maat. Wij zorgen ervoor dat uw leuning van staal volledig naar uw wens is. Wij komen langs om de stalen leuning voor uw trap in te meten. We ontwerpen deze daarna in een geavanceerd 3D tekenpakket. Onze vakkundige medewerkers produceren uw trapleuning van staal vervolgens met zeer grote nauwkeurigheid. Wanneer u dat wilt, leveren we uw stalen leuning op maat weer af en monteren we deze. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk een bestaand ontwerp te construeren of een bestaande leuning voor uw trap te vervangen door een leuning van staal.

De stalen balustrade

Een stalen balustrade wordt meestal in lijn gemaakt met het stalen trapleuningsysteem. De balustrade is vanzelfsprekend leverbaar in staal, maar ook in verschillende andere materialen. Wilt u een bijpassende balustrade bij een bestaande trap maken? Visser Techniek adviseert u graag. Ook de stalen balustrades kunnen wij op locatie afleveren en monteren. Wij zorgen ervoor dat uw stalen trapleuning en uw balustrade samen een passend geheel vormen.

Losse RVS trapleuningsystemen

Het losse stalen leuningsysteem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuning. Ook ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuning wordt dit systeem vaak gebruikt. Het losse stalen trapleuningsysteem past op iedere spiltrap, ongeacht de diameter of de hoogte van de trap. De stalen trapleuning bestaat uit een ronde of vierkante per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

Staal: een veelzijdig materiaal

Staal is een enorm veelzijdig materiaal. Het kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. Staal wordt dus niet alleen gebruikt voor trapleuningen en balustrades. Voor Visser Techniek heeft staal geen geheimen, wat de gebruiksdoeleinden ook zijn. Door hun opleiding en jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers vrijwel al uw ontwerpen omzetten in kwalitatief hoogwaardige staal toepassingen. Deze stalen producten kunnen in alle vormen en maten door ons ontworpen en geproduceerd worden. In onze werkplaats maken we van een bestaand ontwerp of van uw eigen ontwerp een uniek stalen product, zoals een stalen leuning. In een geavanceerd tekenpakket ontwerpen wij de stalen toepassing. Met hoogwaardig staal en de modernste machines realiseren wij deze met grote nauwkeurigheid. Tenslotte kunnen we uw stalen product transporteren en bij jou ter plaatse afleveren.

Metaalbewerkingsbedrijf dat hoge kwaliteit biedt

Visser Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij vervaardigen veel verschillende producten in staal, RVS en aluminium, zoals plaatwerk en constructiewerk. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst om de wensen of ideeën voor uw producten te realiseren in ons uitgebreide machinepark. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking zetten wij in voor de realisatie van projecten en producten, of het nu om stalen leuningen gaat of grotere stalen toepassingen. Onze klanten zijn actief in de bouw, industrie, offshore of ontwikkelen hun eigen producten.

De diensten van Visser Techniek

Bij Visser Techniek leveren we een groot aantal diensten. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het ontwerpen en bewerken van stalen leuningen. Maar ook bij andere producten van andere metalen bieden we u de beste oplossingen. Tot onze mogelijkheden behoren:

 • 3D ontwerpen
 • 3D tekenen
 • Lasersnijden
 • Machinebouw
 • Montage
 • Lassen
 • Verspanen
 • Knippen
 • Zetwerk

Neem contact op met Visser Techniek

Bent u op zoek naar een stalen leuning of heeft u vragen over onze stalen producten? Neem dan contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van passend advies over de geschikte vorm voor uw leuning. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?