Stalen leuning

Hoge kwaliteit, duurzaam en gebruiksvriendelijk

Stalen leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen verkrijgbaar. Deze stalen leuningen zijn zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden.

Verschillende soorten stalen leuningen

De meeste systemen voor stalen leuningen zijn toe te passen op de verschillende typen trappen. Bij Visser Techniek kunt u zowel klassieke ronde stalen leuningen laten maken als vierkante stalen trapleuningen, die uw interieur een strakke en moderne uitstraling geven. Daarnaast kunt u kiezen tussen geborstelde en glanzende (gepolijst) stalen trapleuningen.

Stalen Leuningen op maat

Wij maken de stalen leuningen vakkundig naar wens en op maat. Wij zullen ter plekke uw stalen leuning inmeten om vervolgens de leuningen te ontwerpen in een geavanceerd tekenpakket. Hierna worden de stalen leuningen met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen deze ook op locatie weer afleveren en monteren.
Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.Net zoals vervangen van bestaande leuning met een stalen leuning.

De stalen balustrade

De balustrade wordt meestal gemaakt in lijn met het stalen trapleuning systeem. De balustrade is leverbaar in verschillende materialen. Graag adviseert Visser Techniek u als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een reeds bestaande trap. Ook voor de stalen balustrades geldt dat wij het op locatie kunnen afleveren en monteren.

Losse stalen trapleuningsystemen

Het losse stalen leuning systeem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuningen. Dit systeem past op iedere spiltrap ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De stalen leuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

Vragen over stalen leuningen

Heeft u vragen over stalen leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies over een geschikte vorm van uw leuning.