Staal lasersnijden

Graveren, soevereinen, tappen en sleuven frezen

Staal lasersnijden doet Visser Techniek uiterst nauwkeurig. Wij hechten namelijk aan het leveren van staal een hoge kwaliteit. Het lasersnijden van een staalplaat of een stalen buis lasersnijden is aan ons dus welbesteed. Na het lasersnijden kan een gesneden stalen plaat aan de bovenzijde gegraveerd of gemarkeerd worden. Ook voor soevereinen, tappen en sleuven frezen kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Kom dus naar Visser Techniek om uw staal te laten snijden.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

De voordelen van staal lasersnijden door Visser Techniek

Het grote voordeel van lasersnijden is dat alles wat getekend kan worden, ook gesneden kan worden. Of het nu gaat om rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen of allerlei combinaties daarvan. Het lasersnijden kan tot op de millimeter precies. Wanneer u ervoor kiest uw staal te laten lasersnijden door Visser Techniek, bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Hoge snijkwaliteit
  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Minimale beschadiging van het plaatwerk
  • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
  • Snelle levertijd

Staal lasersnijden in ons machinepark

Om uw staal te laten snijden, komt u naar Visser Techniek. Wij garanderen snelle levertijden en een uitstekende kwaliteit. Hiervoor gebruiken we sinds 2012 een Trumpf TruLaser 3030 (L20), een lasersnijmachine met de meest moderne opties, zoals High Speed. Een dunne staalplaat kunnen we met deze machine heel snel verwerken. Een andere optie is de coolline. Deze verhoogt tijdens het snijproces de proceszekerheid door het gericht aanbrengen van waternevel. Het materiaal wordt lokaal om de staal sterk gekoeld door de verdampingswarmte van het gede-ioniseerd water. Hierdoor kunnen we ook dikke staalplaten heel zuiver leveren. De ervaren medewerkers van Visser Techniek weten de geavanceerde apparaten uit ons machinepark optimaal te gebruiken. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteit en snelle levertijden.

Formaten en levertijden

Wilt u staal laten lasersnijden? Bij Visser Techniek kunnen we staalplaten van maximaal 3000 mm x 1500 mm bewerken. Voor deze staalplaten geldt een maximum dikte van 25 mm. Het is realistisch om voor het leveren van staal lasersnijwerk een levertijd van 3 dagen te nemen. Heeft u liever een andere levertijd? In overleg is er een afwijkende levertijd mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken hoe snel we het lasersnijden van uw staalplaten kunnen realiseren.

Staal lasersnijden? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over staal snijden? Of wilt u staal laten lasersnijden? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 010 – 261 43 10, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?