Hekwerk

Het hekwerk buiten uw woning of kantoor heeft grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Het hekwerk kan uw woning of kantoor een moderne uitstraling geven, maar uiteraard kan dit hekwerk ook een authentieke of rustieke uitstraling hebben.

Welke uitstraling u krijgt is afhankelijk van het ontwerp en het materiaal dat gebruikt wordt. Er zijn bij Visser Techniek legio mogelijkheden voor verschillende hekwerken.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Verschillende soorten hekwerk

Visser Techniek is in staat om uiteenlopende hekwerk voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het kan hier gaan om een poorthek, een balkonhek of een (sier) hekwerk op maat.

Het enige wat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker het juiste hekwerk voor de juiste locatie uit te kiezen.

Exclusieve design hekwerk

Op zoek naar een bijzondere hekwerk? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij voorzien u graag van vrijblijvend en passend advies.

Hekwerk op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden vele mogelijkheden bij Visser Techniek. Zo kunnen wij bij Visser Techniek met u meedenken bij het ontwerp van uw hekwerk, om deze vervolgens uit te werken op onze 3D werktekeningen.

De hekwerken kunnen in diverse metalen geleverd worden, zoals RVS, staal en aluminium. Op dit hekwerk kan iedere gewenste conservering worden toegepast. Denk hierbij aan verzinken, poedercoaten etc.

Visser Techniek zal het hekwerk ter plekke komen inmeten. We kunnen zaken zoals aandrijfmotoren of brievenbussen dan  ook inmeten. Uiteindelijk kunnen wij ook het gemaakte hekwerk voor u op locatie brengen en plaatsen.


Vragen over hekwerk

Heeft u vragen over hekwerk, neem dan gerust contact met ons op. Al onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?