Aluminium hekwerk

Hekwerk voor uw woning of kantoor

Een aluminium hekwerk buiten heeft een grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Het is daarom belangrijk om een aluminium hekwerk te kiezen dat bij u past. Visser Techniek heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van het bewerken van aluminium. Wij maken uw hekwerk en poorten op maat. Uw hekwerk van aluminium vindt u bij Visser Techniek.

Een aluminium hekwerk op maat laten maken

Wanneer u een aluminium hekwerk op maat laat maken bij Visser Techniek, bieden we u veel mogelijkheden en voordelen:

  • Wij denken met u mee bij het ontwerp van uw aluminium hekwerk.
  • Wij werken het ontwerp van het hek uit op 3D werktekeningen.
  • Wij komen uw aluminium hekwerk inmeten.
  • Wij integreren zaken als een aandrijfmotor of brievenbus in uw hekwerk.
  • Wij kunnen iedere gewenste conservering toepassen op hekwerken, zoals verzinken en poedercoaten.
  • Wij monteren het gemaakte aluminium hekwerk op locatie.

Verschillende soorten aluminium hekwerk

Een aluminium hekwerk kan uw woning of kantoor zowel een moderne als authentieke of rustieke uitstraling geven. Het is maar net welk ontwerp en materiaal u hiervoor gebruikt. Voor welke uitstraling u ook kiest, bij Visser Techniek is het aantal mogelijkheden voor verschillende aluminium hekwerken legio. Kiest u voor een tuinhek, een balkonhek of een sierhekwerk op maat? Visser Techniek ontwerpt en construeert uw aluminium hekwerk en plaatst het op locatie. U hoeft alleen maar de locatie en het juiste hekwerk voor u uit te kiezen. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierbij helpen.

Exclusief design hekwerk

Heeft u uw zinnen gezet op een bijzonder hekwerk? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct. Onze vakkundige medewerkers denken met u mee en zetten uw wensen om in een ontwerp. Ons uitgebreide machinepark biedt volop mogelijkheden om dit ontwerp vervolgens te realiseren. Het resultaat is een uniek en exclusief design hekwerk dat voldoet aan al uw wensen.

Neem contact op met Visser Techniek

Wilt u een aluminium hekwerk op maat laten maken? Of heeft u vragen over een exclusief design hekwerk van aluminium? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?