Aluminium hekwerk

Hekwerk buiten uw woning of kantoor

Het hekwerk  buiten uw woning of kantoor heeft een grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Bij Visser Techniek bent u aan het juiste adres voor aluminium hekwerken. Wij hebben de ervaring om allerlei hekwerk en poorten op maat te kunnen maken en leveren.

Aluminium hekwerk kan uw woning of kantoor een moderne uitstraling geven, maar uiteraard  kan dit aluminium hekwerk ook een authentieke of rustieke uitstraling hebben. Welke uitstraling u krijgt, is afhankelijk van het ontwerp en het materiaal dat gebruikt wordt. Er zijn bij Visser Techniek heel veel mogelijkheden voor verschillende hekwerken.

Verschillende soorten aluminium hekwerk

Visser Techniek is in staat om uiteenlopende aluminium hekwerken voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het kan hier gaan om een tuinhek, een balkonhek of een (sier) hekwerk op maat. Het enige dat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker het juiste hekwerk voor de juiste locatie uit te kiezen.

Exclusief design hekwerk

Op zoek naar bijzondere hekwerken? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct. Onze medewerkers kunnen met u meedenken om uw wensen in een ontwerp om te zetten. En met behulp van onze uitgebreide werkplaats dit ontwerp vervolgens te realiseren.

Hekwerk op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden vele mogelijkheden bij Visser Techniek. Zo kunnen wij bij Visser Techniek:

  • met u meedenken bij het ontwerp van uw hekwerk
  • het hekontwerp uitwerken op werktekeningen (3D)
  • ter plekke uw hekwerk inmeten
  • zaken zoals een aandrijfmotor of brievenbus in het hekwerk integreren
  • iedere gewenste conservering toepassen op het hekwerk (verzinken, poedercoaten etc.)
  • het gemaakte hekwerk ter plaatse monteren

Vragen over aluminium hekwerk

Heeft u vragen over aluminium hekwerk, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.