VCA gecertificeerd

Waar staat VCA eigenlijk voor?vca_logo

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Voor wie?

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Bij montagewerkzaamheden weet de klant dat dit door Visser Techniek veilig gebeurt.

Alle medewerkers van Visser Techniek  zijn namelijk in het bezit van een Basisdiploma VCA (B-VCA)  of het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA).

Wij werken veilig en houden rekening met het milieu en de gezondheid van onszelf, medewerkers waaraan leiding wordt gegeven en anderen.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?