Stalen deuren

Verschillende profielen voldoen aan uw eisen

Bij Visser Techniek kunnen we ook al uw stalen deuren maken. Wij maken gebruik van verschillende profielen om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen. De profielen kunnen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden toegepast worden.

Profielen

Bij Visser Techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. Doorgaans gebruiken we een van de volgende profielen.

–          Jansen Profiel

–          Forster

Deze profielen zijn in vele vormen en maten te leveren, met allerlei verschillende specificaties.

Ook is het mogelijk om een profiel voor u te modificeren. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Stalen deuren op maat

Bij Visser Techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van stalen deuren. We kunnen bij u op locatie komen inmeten en met u meedenken over uw wensen. Nadat we ons ontwerp gemaakt en met u besproken hebben, kunnen we aan de slag om de constructie te bouwen, waarna wij hem op locatie kunnen monteren.

Brandwerende stalen deuren

Wij kunnen al uw deuren ook in een brandwerende uitvoering voor u fabriceren. Deze deuren zijn esthetisch niet anders dan de niet-brandwerende deur.

Stalen deuren met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoedleveringen te doen. Wilt u weten hoe snel? Neemt u dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten over stalen deuren en Visser Techniek

Wilt u meer weten over Visser Techniek en stalen deuren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.