Stalen deuren

Alle gewenste modificaties en bewerkingen

Stalen buizen zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Ze worden gebruikt in uiteenlopende bedrijfstakken. Visser Techniek is uw leverancier van stalen buizen en andere stalen toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team voert in onze moderne werkplaats alle gewenste modificaties en bewerkingen op stalen uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees verder of neem contact op met ons team.

Voordelen van stalen buizen

Staal heeft specifieke kenmerken die ervoor zorgen dat stalen buizen zeer veelzijdig te gebruiken zijn. Vanwege deze kenmerken worden stalen buizen zeer uitgebreid gebruikt voor verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies. Staal is namelijk:

  • licht
  • stijf
  • corrosiebestendig

Uw leverancier van stalen buizen

Wanneer u op zoek bent naar stalen buizen, gaat u naar Visser Techniek. Wij zijn uw leverancier op het gebied van stalen buizen en andere stalen toepassingen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed opgeleid, beschikken over veel kennis en hebben jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking. In ons uitgebreide machinepark werken zij met moderne machines en de beste materialen. Hierdoor kunnen we alle gewenste modificaties en bewerkingen uitvoeren. Voor de constructies die wij ontwerpen gebruiken wij een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig ontwerpen. Zodat we het ontwerp daarna met precisie en geheel volgens uw wens kunnen construeren.

Stalen buizen op maat

Visser Techniek maakt ook stalen buizen op maat. Onze werkplaats is zo ingericht, dat wij in staat zijn stalen buizen op vrijwel elke gewenste maat en in elke gewenste vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de stalen buizen. Denk hierbij onder andere aan stalen lassen, stalen boren of stalen buigen. Er is van alles mogelijk. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons ervaren team.

Stalen buizen bestellen bij Visser Techniek

U hoeft voor uw stalen buizen niet naar de groothandel. U kunt uw stalen buizen direct bij Visser Techniek kopen. Wilt u stalen buizen bestellen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?