Lasersnijden

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid lasersnijden. Tevens kunnen de gesneden platen na het lasersnijden gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en kunnen wij soevereinen, tappen en sleuven frezen. Let op: het graveren is alleen mogelijk op de bovenzijde van de plaat. Dubbelzijdig graveren is niet mogelijk.

Waarom lasersnijden door Visser Techniek?

  • Hoge snijkwaliteit
  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Minimale beschadiging van het plaatwerk
  • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
  • Snelle levertijd

Het grote voordeel van lasersnijden is dat alles wat getekend kan worden ook gesneden kan worden. Rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen en allerlei combinaties daarvan. Dit alles tot op de millimeter precies.

Lasersnijden (ons machinepark)

Om snellere levertijden en kwaliteit te kunnen garanderen maken we sinds 2012 gebruik van een nieuwe Trumpf TruLaser 3030 (L20). Lasersnijden

Deze lasersnijmachine heeft de meest moderne opties zoals High Speed, zodat we een dunne plaat heel snel kunnen verwerken. Eveneens heeft de machine Coolline. Coolline verhoogt door gericht aanbrengen van een waternevel tijdens het snijproces de proces zekerheid. Door de verdampingswarmte van het gedeïoniseerde water wordt het materiaal lokaal om de straal sterk gekoeld. Op deze manier kunnen we ook dikke platen heel zuiver blijven leveren. Dit gecombineerd met de ervaren medewerkers van Visser Techniek zorgt voor de hoge kwaliteit en de snelle levertijden.

Welke formaat kunnen wij lasersnijden?

Bij Visser Techniek kunnen we platen met een maximum afmeting van 3000mm x 1500mm bewerken. Voor verschillende metalen platen gelden ook verschillende maximum dikte.

Hieronder vindt u de maximum dikte van veel gebruikte metalen:

– Staal : 25 mm

– RVS: 20 mm

– Aluminium : 12 mm

 

Levertijden lasersnijden
Voor het leveren van lasersnijwerk is veelal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk, neem hiervoor contact op.

Vragen over lasersnijden
Heeft u vragen over het lasersnijden van , neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.