Lasersnijden

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid verschillende typen metaal lasersnijden, zoals staal, aluminium, koper en roestvaststaal. Door ons machinepark te combineren met onze ervaren vakmensen kunnen wij naast een hoge snelheid ook een constante kwaliteit leveren.

De gesneden platen kunnen na het lasersnijden gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en daarnaast kunnen wij het product soevereinen, tappen en sleuven erin frezen (Let op: het graveren is alleen mogelijk op de bovenzijde van de plaat. Dubbelzijdig graveren is niet mogelijk).

Met het welbekende zetwerk kunnen wij het product in elk gewenst profiel buigen. De plaat kan met verschillende hellingshoeken tot op de mm nauwkeurig worden omgebogen naar het beoogde resultaat.

Meer informatie

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken. U wilt direct een prijsopgave? Dat kan, wij maken graag een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken, dan graag een berichtje voor een afspraak.

Lasersnijden door Visser Techniek

 • Hoge snijkwaliteit
 • Lage kosten
 • Zeer nauwkeurige maatvoering
 • Minimale beschadiging van het plaatwerk
 • Braamvorming blijft tot een minimum beperkt
 • Snelle levertijd

Het grote voordeel van lasersnijden is dat alles wat getekend kan worden, ook gesneden kan worden. Rechte lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen en allerlei combinaties daarvan. Dit alles tot op de millimeter precies. Lasersnijden is een ontzettend nauwkeurige en efficiënte bewerkingstechniek.

Lasersnijden (ons machinepark)

Om snelle levertijden en kwaliteit te kunnen garanderen, beschikken wij over twee lasersnijmachines. Wij beschikten al over een Trumpf TruLaser 3030 (L20) en hier is een nieuwe lasersnijmachine bijgekomen, een Trumpf TruLaser 3040 fiber (L81).

Deze nieuwe snijmachine heeft een snijbereik van 4×2 meter in diktes t/m 25mm in zowel Staal, RVS en Aluminium. Met de CoolLine functie zijn subtiele contouren in dik constructiestaal haalbaar.

Trumpf TruLaser 3040 fiber

Maximale afmeting snijmachine 4000mm x 2000mm

 • Staal 25 mm
 • RVS 25 mm
 • Aluminium 25 mm
 • Koper (O2) 10 mm
 • Koper (N2) 4 mm
 • Messing (N2) 10 mm

Trumpf TruLaser 3030
Deze lasersnijmachine heeft de meest moderne opties zoals High Speed, zodat we een dunne plaat heel snel kunnen verwerken. Eveneens heeft de machine CoolLine. CoolLine verhoogt de proceszekerheid door het gericht aanbrengen van een waternevel tijdens het snijproces. Door de verdampingswarmte van het gedeïoniseerde water wordt het materiaal lokaal om de straal sterk gekoeld. Op deze manier kunnen we ook dikke platen heel zuiver snijden. Dit gecombineerd met de ervaren medewerkers van Visser Techniek zorgt voor de hoge kwaliteit en de snelle levertijden.

Maximale afmeting snijmachine 3000mm x 1500mm

– Staal : 25 mm
– RVS: 20 mm
– Aluminium : 12 mm

Trumpf Trulaser 3030

Levertijden lasersnijden

Voor het leveren van lasersnijwerk is veelal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk. Neemt u hiervoor zeker contact met ons op.

Vragen over lasersnijden

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen over de lasersnijmogelijkheden bij Visser Techniek? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?