Staal knippen

Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid bij staal knippen

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid staal knippen. Tevens kunnen de geknipte platen gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en kunnen wij soevereinen, tappen en sleuven frezen. Het graveren is alléén mogelijk op de bovenzijde van de plaat, dus niet dubbelzijdig.

Waarom staal knippen door Visser Techniek?

Bij Visser Techniek behalen wij een hoge snijkwaliteit voor vrij lage kosten. Door onze goed opgeleide medewerkers en moderne werkplaats kunnen we erg nauwkeurig staal knippen zonder dat we daarbij het plaatwerk beschadigen. Door het staal knippen wordt braamvorming tot een minimum beperkt en leveren we een snede van hoge kwaliteit. Wij hebben ook een vrij snelle levertijd voor onze geknipte platen.

Hoewel staal knippen alleen in rechte lijnen kan gebeuren in tegenstelling tot lasersnijden zijn de kosten van staal knippen een stuk lager. Onze medewerkers kijken graag met u mee wat voor u de voordeligste oplossing is.

Formaat van staal knippen

Bij Visser Techniek maken we gebruik van een Durmazlar 3010-SHGM. Deze knipmachine heeft een capaciteit van 3100 mm breed bij 10 mm dik.

Levertijden staal knippen

Voor het leveren van knipwerk is veelal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk.

Vragen over staal knippen

Heeft u nog vragen over het staal knippen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?