Deuren en Puien

Bij Visser Techniek kunnen we ook al uw deuren en puien maken. Wij maken gebruik van verschillende profielen om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen. De profielen kunnen zowel geïsoleerd als thermisch gescheiden geleverd worden.

Profielen

Bij Visser Techniek gebruiken we verschillende profielen om de beste constructie voor u neer te zetten. Doorgaans gebruiken we een van de volgende profielen.

Deze profielen zijn in vele vormen en maten leverbaar, met allerlei verschillende specificaties.

Ook is het mogelijk om een ander profiel voor u te modificeren. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Deuren en puien op maat

Bij Visser Techniek hebben we veel ervaring met het plaatsen van deuren en puien. We kunnen ze bij u op locatie inmeten en met u meedenken over uw wensen. Nadat we ons ontwerp gemaakt en met u besproken hebben nemen wij de constructie naar opdracht in productie, waarna wij hem op locatie kunnen monteren.

Brandwerende deuren en puien

Wij kunnen al uw deuren ook maken uit brandwerend materiaal. Er zijn speciale profielen en materialen die we hiervoor kunnen gebruiken. Deze deuren en puien zijn esthetisch niet anders dan niet-brandwerende deuren en puien.

Deuren en puien met spoed

Bij Visser Techniek is het mogelijk om spoedleveringen te doen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.


Meer weten over deuren en puien en Visser Techniek

Wilt u meer weten over Visser Techniek en deuren en puien, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?