Metaal

Metaal wordt al eeuwenlang en voor verschillende toepassingen gebruikt en is één van de basismaterialen in ons heelal. Metaal is een groep elementen die veelvuldig wordt toegepast in allerlei vormen, samenstellingen en producten. Bekende metalen zijn goud, aluminium, ijzer en staal. Niet al het metaal is in zuivere vorm verkrijgbaar, er is dan sprake van een legering. Eén van de bekendste legeringen is staal, een combinatie van o.a. ijzer en koolstof

Metaal bij Visser Techniek

Wat de gebruiksdoeleinden van het metaal ook moge zijn, voor onze organisatie hebben de verschillende soorten metaal al jaren geen geheimen meer. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om nagenoeg al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige metaal producten.

Deze kwalitatief hoogwaardige metaalproducten, in alle maten, vormen en van verschillende metaal soorten, kunnen door Visser Techniek ontworpen, geproduceerd, gesneden, gelast, getransporteerd naar en geplaatst worden in een groot gedeelte van heel Nederland.

Metaal op maat

Onze medewerkers kunnen aan (bijna) al uw wensen en eisen voldoen. Of het nu om grote industriële stalen producten gaat of kleine aluminium producten. Bij Visser Techniek bent hiervoor aan het juiste adres.

Onze werkplaats biedt u de mogelijkheid om van uw metaalontwerp een geheel uniek metaalproduct te maken.

Dit doen wij door eerst het metalen object te ontwerpen in een geavanceerd Strucad 3D tekenpakket. Hierna wordt het metalen object met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd. Bij deze productie maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste machines.

Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.


Vragen over metaal

Heeft u vragen over metaal, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?