Knippen

Knippen bij Visser Techniek

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid knippen. Tevens kunnen de geknipte platen gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en kunnen wij soevereinen, tappen en sleuven frezen. Let op: het graveren is alleen mogelijk op de bovenzijde van de plaat. Het is niet mogelijk om te graveren aan beide zijden.

Waarom knippen door Visser Techniek?    

Bij Visser Techniek behalen wij een hoge snijkwaliteit voor vrij lage kosten. Door onze goed opgeleide medewerkers en moderne werkplaats kunnen we erg nauwkeurig knippen, zonder dat we daarbij het plaatwerk beschadigen. Door het knippen wordt braamvorming tot een minimum beperkt en leveren we een snede van hoge kwaliteit. Wij hebben ook een vrij snelle levertijd voor onze geknipte platen.

Hoewel knippen alleen in rechte lijnen kan gebeuren in tegenstelling tot lasersnijden zijn de kosten van knippen een stuk lager. Onze medewerkers kijken graag met u mee wat voor u de voordeligste oplossing is.

Formaat van knippen

Bij Visser Techniek maken we gebruik van een Durmazlar 3010-SHGM. Deze knipmachine heeft een capaciteit van 3100 mm breed bij 10mm dik. Wilt u meer weten over de capaciteiten van onze machine, neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Metaal Knippen

Levertijden knippen

Voor het leveren van  knipwerk is veelal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.                      

Vragen over knippen

Heeft u vragen over het knippen van, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?